Trygg med reflexväst

Gratis reflexvästar till förskolor Vi vill att alla barn ska vara trygga i trafiken. Därför erbjuder vi på Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad nu alla förskolor i Osby, Östra Göinge, Kristianstad, Bromölla, Hässleholm och delar av Simrishamn och Tomelilla kommuner att helt kostnadsfritt beställa våra reflexvästar.

Som ett kundägt bolag arbetar vi med att förebygga skador och öka tryggheten för våra kunder. Ett sätt att minska riskerna i trafiken för barn är att använda reflexväst. Det vet vi att förskolor är duktiga på. Därför kan förskolorna i vårt område nu beställa reflexvästar kostnadsfritt för att användas i verksamheten.

Beställ reflexvästar till din förskola

Tänk på att:

  • Erbjudandet gäller förskolor i Osby, Östra Göinge, Kristianstad, Bromölla, Hässleholm, Simrishamn och Tomelilla kommuner.
  • Du kan inte göra en beställning för en enskild avdelning utan beställningen måste gälla hela förskolan.
  • Privatpersoner kan inte beställa reflexvästar kostnadsfritt.genom denna kampanjen, men besök gärna vår webbshop.
  • Storlek extra small passar uppskattningsvis barn i åldern 1-4 år, och storlek small barn i åldern 4-6 år.
  • Levereras av reflexvästarna sker löpande.
  • Sista dag att beställa är 31 december 2021.

 

Livsviktig utbildning för dig
som arbetar inom barnomsorgakutinsats_555x300648.jpg

Vi vill att alla barn ska vara trygga. Minst betyder mest och därför satsar vi extra mycket på våra barns trygghet. Förutom kostnadsfria reflexvästar till förskolan så erbjuder vi kurser i första hjälpen och HLR för till exempel personal i förskolorna i vår del av Skåne.
Läs mer och anmäl dig här