Har du barn i din närhet?

Anmäl dig till en kurs i första hjälpen. Vi vill att alla barn ska vara trygga. Minst betyder mest och därför satsar vi extra mycket på våra barns trygghet. Alla som kan första hjälpen och HLR kan göra livsviktiga insatser privat, på fritiden eller på förskolan.

Anmäl dig till en kurs i första hjälpen

Därför erbjuder vi flera kurser i första hjälpen och HLR. Kostnaden för kursen är 430 kronor för dig som kommer ensam och 550 kr för er som kommer i par. Som kund hos oss betalar du bara hälften, det vill säga 215 kr respektive 275 kr.

För dig som nyligen köpt en gravidförsäkring eller en barnförsäkring är utbildningen utan kostnad, kontakta oss om du saknar din rabattkod.

Utbildningen vänder sig till alla med barn i sin närhet. Till föräldrar, mor- och farföräldrar och personal inom barnomsorgen med flera. Helt enkelt alla som på något sätt träffar barn i sin vardag eller på sin arbetsplats.

Utbildningen hålls kvällstid, 18.00-21.00 och vi erbjuder flera tillfällen per år, både i Kristianstad och Hässleholm. Datum för alla utbildningstillfällen hittar du på Akutinsats.se, där du också anmäler dig.

Anmäl dig direkt på akutinsats.se

Mathias Wittgren från akutinsats.se håller i utbildningen som varar cirka 3 timmar. Han tar upp de vanliga sjukdomsfallen och olycksfallen och hur du ska agera i väntan på ambulans. Till exempel brännskador, klämskador, stroke, hjärtinfarkt och diabetes. Ha kommer även att erbjuda dig praktisk övning i HLR och demonstration av hur en hjärtstartare fungerar.

Efter utbildningen ska alla känna igen tecken på allvarliga tillstånd och, inte minst, kunna agera rätt.

 

Våra barn är det dyrbaraste vi har

Många tror att hemförsäkringen och skolans försäkring skyddar barnen om de råkar ut för sjukdomar eller olycksfall. Så är det inte, alla barn behöver en egen försäkring.

Med vår barnförsäkring får barnet ett omfattande skydd som gäller vid både olycksfall och sjukdomar. Dygnet runt, året om. Det är en trygghet för hela familjen.

Läs mer om vår barnförsäkring