Digitala tjänster & telefonbank

Bli kund hos oss

Som kund hos Länsförsäkringar får du tillgång till allt det som ger dig en bättre och tryggare vardag. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt lösningar oavsett om det handlar om sparande eller att du och din familj är rätt försäkrade.

Spara till stora och små drömmar

Sparar du till en cykel, semesterresan, en båt eller ett nytt boende? Oftast är det lättare och roligare att spara till ett konkret mål. I vår prisbelönta app hittar du tjänsten Sparnavigatorn som vägleder dig till ett effektivare sparande och du får hjälp att nå din dröm.

Läs mer om Sparnavigatorn
  • Prisbelönt internetbank och mobilapp
  • Vi är kundägda
  • Samla mer så får du rabatt

Digitala tjänster

Mina sidor

På Mina sidor kan du sköta dina bank-, pensions- och försäkringsärenden snabbt och smidigt över nätet.

Mobilapp

Med vår mobilapp för iphone, android och windows phone kan du göra dina bankärenden direkt i mobilen, se dina försäkringar och hantera ditt pensionssparande.

Säkerhet på internet

Här hittar du tips och råd om hur du använder internet på ett säkrare sätt.

Glömt din pinkod?

Här hittar du information om hur du gör när du förlorat din pinkod till internetbanken, säkerhetsdosan eller ditt bank-ID samt om du behöver en ny säkerhetsdosa.  Ny kod


Telefonbanken

Med vår automatiska telefontjänst kan du bland annat få saldo på dina konton, information om de senaste transaktionerna och göra överföringar till egna och föranmälda konton. 

Telefonbanken