Att vara kund

Hela din ekonomi på ett ställe

Det ska vara lönsamt att vara kund hos oss. Läs mer om hur du får bonus och kan spara pengar genom att samla dina tjänster hos oss.

Informationen gäller för Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad

Vi hjälper dig med hela din ekonomi

Hela din ekonomi på ett ställe

Vi tar hand om hela din ekonomi för att du ska få en ordentlig överblick över den, ha ett gott skydd vad gäller försäkringar och sparande och bra möjligheter att förverkliga dina drömmar.

Tillsammans kan vi göra din vardag lite enklare och tryggare. Det är liksom hela idén

Försäkra dig och dina saker

Spara till dina drömmar och din framtid

Låna till din bostad

Erbjudanden

Det lönar sig att samla allt hos oss. Läs mer om hur du kan spara pengar och få smarta erbjudanden genom att bli Gulkdund.

Våra erbjudanden


Digitala tjänster & telefonbanken

Med våra digitala tjänster och telefonbank kan du uträtta dina ärenden inom bank, pension och försäkring när det passar dig. Läs mer om vilka tjänster vi erbjuder och välj en plattform som passar dig och din behov.

Mina sidor

På Mina sidor kan du sköta dina bank-, pensions- och försäkringsärenden snabbt och smidigt över nätet.

Appen

Med vår prisbelönta mobilapp för iphone och android kan du göra dina bankärenden, se dina försäkringar och se över sin pension. 

Telefonbanken

Med vår automatiska telefontjänst kan du se ditt saldo, få information om senaste transaktioner och överföra pengar till egna och föranmälda konton. 


Trygga Tillsammans

I över 180 år har vi arbetat med trygghet - och vi fortsätter.

Under 2016 besökte vi våra kunder, vi besökte cirka 30 orter runt om i vår del av Skåne för att dela ut trygghetsprodukter och träffade 44 000 kunder. Kan vi tillsammans förhindra en enda olycka eller rädda ett enda liv har vi nått vårt mål.

Vårt erbjudande under 2016 vände sig till våra kunder. Som försäkringstagare med boende kunde du till exempel få ett brandpaket eller ett vattenlarm. Om du hade din bil försäkrad hos oss fick du till exempel en förbandskudde till bilen. Även företagare och lantbrukare med försäkring hos oss fick välja trygghetsprodukter.

Mer om vårt arbete kring en trygg vardag, hållbarhet och lokalt engagemang i samhället kan du läsa på tryggatillsammans.se


Följ Oss

 

Ni har väl inte missat att vi också finns i sociala medier?

Genom våra sociala medier kommer vi närmre våra kunder och samtidigt kan vi ge alla följare en inblick i det lokala arbetet här på Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad. Vi värnar om våra kunder och strävar efter att tillsammans arbeta för en tryggare vardag. Följ oss gärna i den kanal du gillar mest.

 

 

Facebooklogga Instagramlogga Youtubelogga LinkedInlogga Twitterlogga

Om vi inte är överens

Länsförsäkringar ägs av våra kunder och för oss är det därför extra viktigt att se till så att vi är tydliga när vi lämnar besked och att du som kund förstår varför beslutet ser ut som det gör. Därför vill vi självklart att du hör av dig till oss om du är missnöjd med ett beslut. Vi är naturligtvis beredda att ompröva vårt beslut om det tillkommit nya omständigheter eller om vi missförstått varandra. 

Läs mer om hur du kan överklaga ett beslut