Ditt lokala länsförsäkringsbolag

Informationen gäller för Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad

Länsförsäkringar Göinge-Kristianstads årsredovisning

Årsredovisning 2016

På denna sida publicerar vi våra senaste årsredovisningar. Om du saknar någon är du välkommen att kontakta oss så skickar vi den till dig.

Året i korthet

 • WEB SERVICE AWARD Länsförsäkringar vann två priser för vår mobilapp: Bäst i kategorin Mobilsajt och app och bästa förbättrare i samma kategori.
 • SATSNING HELA ÅRET TRYGGA TILLSAMMANS Tiotusentals kunder och ungdomar skapade tillsammans ett tryggare nordöstra Skåne och Österlen.
 • PLAGGET SOM GÖR 11 000 BARN SÄKRARE Glada förskolebarn i nordöstra Skåne och Österlen fick chansen att få reflexvästar i vår satsning Trygga Tillsammans.
 • FURUMOSSENS GÅRDSBUTIK Närproducerad mjölk i flaskor vid landsvägen återlanserades av Furumossens gård - vars glada kor också bidrar till att hålla våra landskap öppna.
 • BRIGHT - VÄRLDSKLASS Vi fick som bolag jättefint betyg i kundnöjdhet. Och vår skadeavdelning var bäst i hela branschen.
 • FISKEN SOM RÄDDAR HAVEN Vårt stipendium Ung Växtkraft gick till företaget Gårdsfisk som odlar hållbar fisk och ger en god känsla i magen.
 • KAMRATSKAP OCH FOTBOLLSDOJOR En egen tecknad kalender, vänskap, hälsa och mycket mer blev resultatet när lagkompisarna födda 2007 deltog i projektet "I mina skor".
 • STÄNDIGT I FOKUS - SATSNING PÅ MÅNGFALD De är unga, nyfikna och lär oss massor. Framtidsgruppen är en del av vårt fokus på mångfald inom bolaget.
 • HÄLSAN I FOKUS Fri tillgång till hjälp med sömnproblem, stresshantering, sluta röka, depression och mycket mer har vi erbjudit alla privatkunder under 2016.
 • LOKALT = DIGITALT När allt fler av våra kunder vill möta oss via internet vill vi såklart finnas där. Därför har vi utbildat alla våra handläggare i sociala medier.
 • TRYGGHETSVANDRINGAR För ett tryggare Kristianstad kvälls- och nattetid startade vi vandringar tillsammans med lokala idrottsklubbar och organisationer.
 • SÄKERHET PÅ RULL Nordöstra Skånes sjuor deltog i säkerhetsdagar om bland annat trafik- och brandsäkerhet.

Ladda ner årsredovisningen 

Ladda ner verksamhetsberättelsen

Läs verksamhetsberättelsen i blädderversion

Rapport om solvens och finansiell ställning 2016

Marknadsandelar, %
Direkt försäkring 2016 2015
Villa/villahem 63 62
Lantbruk 90 90
Företag 44 43
Företagsmotor 43 43
Personbil 54 52
Samtliga försäkringspliktiga fordon 54 53

Årsredovisningar från tidigare år


Om Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad

Vi finns nära dig!

Vem vet ditt bästa, om inte de som står dig närmast? Vi som jobbar på Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad bor där du bor, handlar i samma affärer, läser troligen samma tidningar och har samma väder som du. Vi hävdar att de som finns nära dig har lättare att engagera sig, förstå och hjälpa än de som befinner sig långt borta. Kanske är det därför som Länsförsäkringar har Sveriges mest nöjda kunder, enligt undersökningarna.

Läs mer om Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad

Hållbarhet

Frågor om ekonomisk, miljömässig och social hållbarhet har för Länsförsäkringar alltid varit mer en naturlig del av verksamheten än en vald strategi. 23 kundägda bolag som gemensamt äger Länsförsäkringar AB – hela verksamheten med enda syfte att skapa trygghet för kunder och ägare.

Läs mer om länsförsäkringsgruppens och ditt lokala länsförsäkringsbolags hållbarhetsarbete