Länsförsäkringar Östgöta flyttar Ingelstakontoret

Länsförsäkringar Östgöta samlar sin verksamhet till centrala Norrköping, på Hospitalsgatan. Fastighetsförmedlare och privatrådgivare, som idag sitter på kontoret i Ingelsta, flyttar in till city senast den 31 mars 2023.

Flytten berör Länsförsäkringar fastighetsförmedling och en grupp privatrådgivare inom Bank som idag sitter på Ingelstakontoret. Kontoret är sedan 2021 enbart ett rådgivningskontor, kontoret i city välkomnar alla spontana kundbesök.

- Vi ser flera fördelar med att flytta all verksamhet till kontoret på Hospitalsgatan, säger Filip Apelstav, chef Bank och Liv, Länsförsäkringar Östgöta. Våra kunder får tillgång till all kompetens på ett och samma ställe samtidigt som vi får en mer effektiv verksamhet.

Flytten innebär att Länsförsäkringar utökar sina lokaler i centrala Norrköping. Länsförsäkringar fastighetsförmedling får ett nytt kontor i samma hus där övrig verksamhet finns.

- Som lokalt kundägt bolag är det viktigt att vara lyhörda för hur kunderna vill ha kontakt och hjälp av oss, säger Filip Apelstav. Därför lägger vi också stort fokus på att förbättra tillgängligheten i digitala kanaler, samtidigt som vi fortsätter att ha öppet för kundbesök på fem orter i länet.

Länsförsäkringar Östgöta är ett lokalt kundägt bolag som erbjuder privatpersoner och företag en helhet inom bank, försäkring och fastighetsförmedling. Visionen är att tillsammans med kunder, ägare, anställda och samarbetspartners skapa trygghet och möjligheter i Östergötland. Länsförsäkringar Östgöta är ett av 23 lokala och självständiga länsförsäkringsbolag.

Se alla pressmeddelanden