Thomas Johansson
Foto: Länsförsäkringar Västerbotten

Thomas Johansson blir ny chef Länsförsäkringar Västerbotten

Thomas Johansson
Foto: Länsförsäkringar Västerbotten

Länsförsäkringar Västerbotten knyter chef för Affärsservice och Fastighet. till sig för en nyinrättad tjänst som chef för Affärsservice och Fastighet.

- Det är ett fantastiskt roligt uppdrag och jag ser verkligen fram emot att få bli en del av Länsförsäkringar Västerbottens organisation, säger Thomas Johansson.

Länsförsäkringar Västerbottens Vd Göran Karmehag kommenterar anställningen:

- Vi är otroligt nöjda att kunna knyta Thomas till vår organisation med den kompetens och erfarenhet som han besitter.  Med våra cirka 200 anställda befinner vi oss i en omställningsfas där vi behöver utveckla vår interna serviceorganisation samtidigt som vi samordnar den med vår fastighetsförvaltning.

Thomas tillträder sin tjänst den 13 september 2019.

Närhet skapar trygghet. Länsförsäkringar Västerbotten är ett lokalt och kundägt bolag med Västerbotten som enda marknad. Vår filosofi är enkel – vi ägs av våra kunder och vi vill finnas nära dem och förstå deras behov. Vi erbjuder ekonomisk service med tjänster kring bank, försäkring och fastighetsförmedling under ett och samma tak. Våra kontor finns i Umeå, Skellefteå och Lycksele, vi har 140 000 kunder och nära 200 medarbetare. Tillsammans med våra kollegor i de övriga 22 länsförsäkringsbolagen bildar vi en rikstäckande bolagsgrupp med ett av Sveriges starkaste varumärken.

Se alla pressmeddelanden