Av: Mattias Haräng

Vårt kontor i Hudiksvall flyttar – men stannar nära

Den 6 november flyttar vi på Länsförsäkringar in i nya lokaler hos House Be* i Aktivitetsfabriken i Hudiksvall.

Bild på personal på nya kontoret i Hudiksvall
Henrik Nilsson diskuterar nya arbetsplatsen med kollegor.

- Det känns otroligt roligt och spännande att göra den här satsningen i Hudiksvall och med House Be, säger Henrik Nilsson, företagsrådgivare vid Länsförsäkringar i Hudiksvall.

Genom att flytta vår verksamhet till House Be kommer vi att finnas där många hudikbor rör sig.

- Vi hoppas, och tror, att detta ska förenkla våra kunders vardag och skapa ett bättre kundmöte. För oss är det viktigt att vara nära och tillgängliga – oavsett om det är fysiskt eller digitalt, säger Henrik.

Henrik nämner också att Länsförsäkringar Gävleborg vill vara en attraktiv arbetsgivare – för dagens och morgondagens medarbetare.

Allt under ett tak

I de nya lokalerna finns allt under ett och samma tak – som kund kommer du att kunna få rådgivning och hjälp i frågor som rör bank, försäkring, pension och fastighetsförmedling.

Som kund kan du själv boka in ett möte – när på dagen det passar dig. Om du vill träffa oss digitalt så går det naturligtvis också bra. För snabba, spontana ärenden har vi öppet förmiddagar och över lunchen, kl 10-13.

*House Be är en coworking-aktör som vill göra det enklare för sina medlemmar och näringslivet att lyckas, på den plats där de vill leva. Anna Bodell, Community Manager på House Be i Hudiksvall:

- House Be är den naturliga mötesplatsen för näringslivet. Vi skapar ett viktigt sammanhang dit alla är välkomna, samt ett ekosystem som alla kan dra nytta av.

Länsförsäkringar flyttar – det här kan vara bra att veta!
  • Fredag 3 november är sista dagen Länsförsäkringar håller öppet på vårt nuvarande kontor på Storgatan 34 i Hudiksvall.
  • Måndag 6 november öppnar vårt nya kontor hos coworking-aktören House be i Aktivitetsfabriken i Hudiksvall. Besöksadressen är: Köpmanbergsvägen 1. Under öppningsdagen kommer vi bjuda på fika, anordna tävlingar med mera. Som vanligt kommer vi även att ge råd om försäkringar och sparande. För oss är det viktigt att våra kunder känner sig trygga i vardagen, att de har rätt försäkringsskydd och kunskap om hur man kan spara i orostider.
  • Besöksparkering finns nära Aktivitetsfabrikens huvudentré.
  • Våra kontaktuppgifter och öppettider

Se alla nyheter