"Bygd" – magasinet för alla gävleborgare

Det här magasinet handlar om alla som bor och verkar här i Gästrikland och Hälsingland. Företag och privatpersoner. I städer och byar. Unga och gamla. Nyinflyttade och de som bott här i generationer. Tillsammans skapar vi det Gävleborg vi lever i.

Förord #05:

Viktigt att mötas!

Som kommunikationschef på Länsförsäkringar Gävleborg har jag

  1. förmånen att varje dag arbeta för att berätta vad vi står för och
  2. förmånen att i olika former hela tiden möta många av våra kunder.

Det sista är oerhört roligt!

Hälsingland och Gästrikland är vår bygd. Vi som företag har funnits här och bidragit till att bygga den här bygden i över 165 år och skapa trygghet för hälsingar och gästrikar. Vi finns här. Precis där vi verkar. Det är ovanligt idag.

Det är en klyscha att säga att varje människa är unik. Men klyschor blir ofta klyschor just för att de är sanna. I mitt arbete inser jag varje dag att alla våra kunder är unika och jag hör ofta berättelser om fantastiska möten, intressanta händelser och idéer.

Där någonstans föddes tanken på magasinet Bygd.

Vi som gemensamt skapar det Gävleborg vi lever i bor i städer och byar, är unga och gamla, har bott här i femton generationer eller kom förra veckan. I
Bygd strävar vi efter att låta er träffa varandra och, precis som vi som arbetar med Bygd gör, låta er inspireras av alla ni läser om.

– Vilka människor vi har här i Gävleborg! Vilken kraft!

Vi har fått ett väldigt stort gensvar på Bygd från er läsare. Det är jag ödmjukt tacksam för. Magasinet görs ju för er och handlar om er som läser den. Det är vår gemensamma Bygd – på samma sätt som vi gemensamt är Länsförsäkringar Gävleborg. Kanske har just du någon reportageidé? Kanske känner du någon som borde uppmärksammas? Hör i så fall gärna av dig till mig på lena.bogren@LFgavleborg.se

Välkommen till ett nytt nummer av Bygd!

 

Lena Bogren
Chef Kommunikation