"Bygd" - magasinet för alla gävleborgare!


Vårt kundmagasin handlar om alla som bor och verkar här i Gästrikland och Hälsingland. Företag och privatpersoner. I städer och byar. Unga och gamla. Nyinflyttade och de som bott här i generationer. Tillsammans skapar vi det Gävleborg vi lever i.

Läs senaste numret

Då har det elfte numret av magasin Bygd kommit ut. Och precis som tidigaret kan du hitta spännande historier, berättelser och öden från människor och företag som bor och verkar i vårt län. Ta del av familjen Winges berättelse om när skyfallet kom, läs om hur det gick till när Partykungen startades, varför heter byn Njutånger just Njutånger och träffa en massa spännande människor från Bollnäs.

Ja allt detta och mycket mer i vårt senaste nummer av Bygd!

Bygd-01-2022_555x300.jpg

Länskrysset #1 2022

Eftersom vi hade lite otur med att skicka ut vårt magasin via posten den här gången och för att vi tycker det är roligt med det höga engagemanget från läsarna, vill vi ge dig möjligheten att ladda hem och skriva ut korsordet så att du även den här gången får möjlighet att vinna fina bra-att-ha-priser!

Och du...

Har du tips och tankar om innehåll i kommande nummer? Skriv några rader till oss och berätta: kommunikation@LFgavleborg.se

Och självklart kan du höra av dig till oss och beställa ett eget exemplar om du inte redan har fått magasinet i brevlådan.


Länsförsäkringar Gävleborg