"Bygd" - magasinet för alla gävleborgare!


Vårt kundmagasin handlar om alla som bor och verkar här i Gästrikland och Hälsingland. Företag och privatpersoner. I städer och byar. Unga och gamla. Nyinflyttade och de som bott här i generationer. Tillsammans skapar vi det Gävleborg vi lever i.

Läs senaste numret

Läs våra nya spännande artiklar och träffa t ex ölbryggaren Anders, återvändaren Ann-Christine, hästföretagaren Carolin, semestergävleborgaren Eduardo och trestegshopparen Madde. Luta dig tillbaka och läs vårt reportage om tidernas resa på Tidernas väg eller om den fantastiska skateparken Gumpels i Bollnäs. Läs om familjöföretaget Lodéns Industrimontage och hur de lyckades resa sig efter den stora branden. Ja, allt detta och mycket mer får du i det senaste numret av Bygd. Tidningen för gävleborgare, om gävleborgare.

Bygd_02_2020_400.jpg

Och du...

Har du tips och tankar om innehåll i kommande nummer? Skriv några rader till oss och berätta: kommunikation@LFgavleborg.se

Och självklart kan du höra av dig till oss och beställa ett eget exemplar om du inte redan har fått magasinet i brevlådan.


Länsförsäkringar Gävleborg