Hofors Golfklubb

En juniorsatsning där alla ska inkluderas - ingen ska exkluderas!

Vi på Länsförsäkringar Gävleborg arbetar utifrån vår vision - ett tryggt och attraktivt Gävleborg i hållbar tillväxt. Vi tror på barn-och ungdomar som är vår framtid och för oss är det viktigt att skapa trygghet och hållbar utveckling för människor som lever och verkar här. Därför är det viktigt att föreningar som t ex Hofors Golfklubb får stöd i sin verksamhet när de vill göra något extra för våra barn och unga.

Under 2018 kommer en juniorsatsning inledas på Hofors Golfklubb med fokus på ungdomar i Hofors som inte har någon fritidsverksamhet att komma i kontakt med golfen genom prova-på-verksamhet.

I och med denna satsning söker Hofors Golfklubb bidrag för att utveckla träningsmöjligheterna och att investera i utrustning och övningsområde för att anpassas till en god och långsiktlig juniorverksamhet.

Besök föreningens webbplats

Juryns motivering

Föreningens initiativ är helt i linje med fondens syfte, och genom att erbjuda en god fritidssysselsättning där alla känner sig välkomna är att ge bidrag till att Gävleborgs barn och unga får en tryggareplats att växa upp i.