Öka din trygghet med ett hemlarm

Du får en av marknadens högsta rabatt på ett hemlarm som skyddar mot inbrott, brand och vattenskador och med konstant uppkoppling mot en larmcentral som agerar inom 30 sekunder om något händer.

Öka din trygghet med hemlarm från Verisure

Vi vill erbjuda en helhetstäckande trygghetslösning för våra kunder i både villa och lägenhet och har därför valt att samarbeta med Verisure. Med ett starkt fokus på kvalitet och service hjälper Verisure dagligen över en miljon svenskar att öka tryggheten i sina hem.

Med Verisure får du både ett inbrottslarm och ett avancerat brandvarningssystem som är uppkopplade till en larmcentral med bevakning dygnet runt och hantering inom 30 sekunder. Du kan dessutom styra ditt larm via en app och få notifikationer direkt i telefonen. Plus att Verisure också erbjuder flera smarta tilläggsfunktioner som du också kan styra via telefonen.

Från Verisure får du en kostnadsfri säkerhetsgenomgång av ditt hem så att du kan få ett skräddarsytt brand- och inbrottslarm som är anpassat efter just dina behov.

Du får 25 procent rabatt på alla paket och installation från Verisure

Att det inte bara är inbrott och brand som man behöver skydda sitt hem mot är något vi på Länsförsäkringar Gävleborg är väl medvetna om. Vattenskador är ett ökande problem som drabbar många av våra kunder. Ofta kan en vattenskada smyga sig på under en längre tid då en läcka inte upptäcks innan skadan hunnit bli stor med omfattande och bekymmersam renovering som följd. Därför tycker vi att det är jättebra att Verisure även erbjuder vattendetektorer som är uppkopplad till deras larmcentral i sitt utbud.

Vårt erbjudande vänder sig till dig som är, eller blir, kund hos Länsförsäkringar Gävleborg och innebär att du får rabatt av Verisure på larmpaket och installation från dem.

Observera att detta erbjudande inte kan kombineras med andra erbjudanden.

 

För att du ska få ett hemlarm skräddarsytt efter dina behov erbjuder Verisure en kostnadsfri säkerhetsgenomgång av ditt hem. Så första steget för att skaffa ett hemlarm är att boka in en säkerhetsgenomgång. Du förbinder dig inte till något köp och får ett protokoll från genomgången samt ett förslag på lösning på eventuella säkerhetsbrister.

Vid säkerhetsgenomgången kommer ni tillsammans fram till vilka produkter som passar dig och ditt hem bäst. Du får rabatt på både paketen och installationen.

När du köper ett hemlarm från Verisure får du alltid ett professionellt uppkopplat inbrotts-och brandlarm med bildverifiering av inbrott och brand, kontaktlarm och Directenhet för snabbast rätt åtgärd. Fria utryckningar och serviceavtal med funktionsgaranti ingår i larmtjänsten.

Möte_555x300.jpg

Verisure App är en av Sveriges mest använda appar. Med den kan du enkelt larma av och på var du än är. Att få meddelanden när någon kommer hem och larmar av är också en självklar tjänst i Verisure App. Dessutom kan du bland annat hålla koll på inomhustemperaturen, styra belysning och andra elektriska apparater samt få viktig information om det blivit strömlöst i ditt hem.

Läs mer om appen på Verisures webbplats

När du har ett hemlarm installerat och det är kopplat till en larmcentral får du 10 procent rabatt på din hemförsäkring om du har den hos Länsförsäkringar Gävleborg.

Observera att du behöver kontakta oss om du installerar eller redan har ett hemlarm för att aktivera rabatten.

Om du dessutom har oss som bank och har fler försäkringar hos oss kan du bli Helkund. Läs mer om det här!

Helkund_434x105.png

Verisure - Smart Alarms

Kontakta Verisure för att boka tid för en säkerhetsgenomgång eller för att ställa frågor kring erbjudandet, larmpaketen eller deras tjänster. Läs mer om Verisure på deras webbplats verisure.se

  • Telefon 020-26 26 00