Köp din bil hos en bilhandlare, och vi bjuder på försäkringen

Du känner väl till att om du köper din bil hos en bilhandlare så kan du få vår bilförsäkring i tre månader?
Bilden föreställer uppställda bilar på rad. Du känner väl till att om du köper din bil hos en bilhandlare så kan du få vår bilförsäkring i tre månader?

Köp din bil hos en bilhandlare, och vi bjuder på försäkringen

Om du köper din bil hos en bilhandlare, bjuder vi på en 3 månaders prova-på-försäkring. Vi har tagit fram ett färdigt försäkringspaket som ger ett omfattande skydd för dig själv, din bil och dina medtrafikanter.

Paketet består av en helförsäkring och en MER-försäkring. Har du köpt en bil med gällande vagnskadegaranti erbjuds du istället en halvförsäkring tillsammans med MER-försäkringen. Erbjudandet gäller fordon som inte är äldre än 15 år. Försäkringen gäller i tre månader för personbil och lätt lastbil. I god tid innan periodens slut får du ett erbjudande om att förlänga försäkringen till ordinarie pris.

För vem gäller erbjudandet?

Erbjudandet gäller för privatpersoner och företag som köper sitt fordon via Länsförsäkringar Gävleborgs bilombud, samt är folkbokförda och har sitt säte inom Gävleborgs län. Undantaget är taxibilar, budbilar, hyrbilar, vagnparker, bilar för vidareförsäljning (bilhandel) samt reparationsobjekt.

Detta ingår i vår prova-på-försäkring

  • Trafikförsäkring - Obligatorisk enligt lag och ersätter bland annat personskador och vissa skador på annans egendom.
  • Halvförsäkring - Försäkringen täcker brand, glas, stöld, räddning och rättsskydd. Maskinskada ingår för bilar som är högst 8 år och körts max 12 000 mil.
  • Helförsäkring - Förutom allt som ingår i halvförsäkringen har du också vagnskadeförsäkring Det innebäratt du får betalt för skador på din egen bil vid en trafikolycka – även om du ansesvållande till skadan. Du får också ersättning vid uppsåtlig skadegörelse eller annan yttre olyckshändelse.
  • MER-försäkring - En trygghet när du snabbt måste ha en hyrbil. Gäller i upp till 45 dagar. Vid hyra av bil betalar vi 75 procent av den totala hyreskostnaden. I stället för hyrbil kan du få kontantersättning med 100 kr/dag. Det går bra att växla mellan ersättning och hyrbil. Vid skadegörelse eller kollision med djur, betalar vi den del av vagnskade-/garantisjälvrisken som överstiger 1 000 kronor.
  • Vid skada - Vid eventuell skadereglering är det alltid de fullständiga försäkringsvillkoren som gäller.

 
Kom ihåg!Kom ihåg

Om du funderar på att byta bil, eller köpa en ny, kom då ihåg vårt erbjudande. Vänd dig till din bilhandlare vid köpet så hjälper de dig att ge dig en trygg start på ditt bilägande. Vi samarbetar med alla bilhandlare inom hela Gävleborg.