Flera sätt att träffa oss!

Fler sätt att träffa oss

Våra kontor har öppet som vanligt men under rådande omständigheter har vi nya rutiner vid spontana besök. Vi ber dig att i största möjliga mån välja andra kontaktvägar. Förbokade besök kan genomföras som vanligt, men för att minska trängsel i våra lokaler ber vi dig att inte komma in på kontoret före utsatt tid och inte i större sällskap än nödvändigt.

 1. Kontakta oss digitalt

  Kontakta oss genom att logga in på Mina sidor eller i vår app och skicka ett meddelande till oss. Vi svarar dig vanligtvis inom 24 timmar.
   
 2. Digitalt möte

  För dig som är privatkund och har behov av att möta oss för försäkrings- eller bankrådgivning finns våra rådgivare redo att träffa och hjälpa dig Online. I ett Onlinemöte kan vi enkelt och smidigt prata om t.ex. ditt sparande, bolån och bolåneskydd. Mötet bokar du genom att kontakta oss antingen via telefon, skicka ett meddelande via Mina sidor eller via vår app.

  Här kan du läsa mer om Onlinemöte
   
 3. Kontakta oss via telefon

  Telefonnummer till våra kontor och öppettider finner du här: 
  Bollnäs, Gävle, Hudiksvall, Ljusdal, Sandviken, Söderhamn, Fastighetsförmedlingen

Innan du besöker oss

Vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna rekommendationer om corona/covid-19. Vi ber dig som är sjuk med till exempel andningsbesvär, feber, hosta, snuva, nästäppa, halsont, huvudvärk, illamående eller andra symtom på corona, att inte besöka våra kontor.

Väntar du besök från oss?

Om du har ett inplanerat besök från oss, hemma hos dig eller på ditt företag, kan du känna dig trygg med att vi gör vad vi kan för att förhindra eventuell smittspridning: 

 • Våra medarbetare besöker dig bara om de är friska och har varit utan sjukdomssymptom i minst 48 timmar.
 • Våra medarbetare kommer inte ta i hand
 • Våra medarbetare håller ett par meters avstånd till dig, och vi ber dig att också hålla avståndet.
 • Omboka besöket om du, eller någon i ditt hushåll/på ditt företag, har sjukdomssymtom eller om ni inte varit symtomfria i minst 48 timmar. Ring till din kontaktperson eller vår växel 026-14 75 00.