Bästa investeringen 2021 – era drömmar!

Det är aldrig för sent att börja investera i dina drömmar. Vi vet att många upplever sparande som lite krångligt - kanske rent av jobbigt - och något som görs bättre en annan dag. Är du en av dem? I så fall har du kommit rätt. Vi hjälper dig hitta ett enkelt sätt att komma igång med ett sparande, eller se över om du kan göra mer av det sparande du har idag.

Kom igång med Sparnavigatorn!

Alla drömmer vi om något, soffan du sneglat på i månader, insatsen till ditt alldeles egna boende, eller den där lite större familjebilen. You name it. Så när ska man börja spara egentligen? Svaret är enkelt - så snart som möjligt. Osäker på hur? Vi har snabb hjälp bara ett klick bort. Testa vår ”sparnavigator” direkt i mobilen - enkelt, snabbt och smidigt.

Sparnavigatorn

Det åttonde underverket!

Sparandeoch tid hänger ihop på flera sätt. Albert Einstein påstås ha sagt att ränta på ränta effekten är världens åttonde underverk. Så vad har det med ditt sparande att göra? Jo, om du sparar till något större är det viktigt att tänka långsiktigt. Och börja i tid. På så sätt kan även du njuta av det åttonde underverket och nå ditt sparmål snabbare.

Ränta på ränta!

emma-julhandel-555x300.jpg

Lär dig mer om sparande

I sex korta filmer berättar vår privatekonom Emma Persson hur du kommer igång att spara, vilka olika typer av sparande som finns och varför det är viktigt med ett sparande, både för framtiden och för relationen.

Kolla in Emmas sparskola!

Kom igång - inget att vänta på!

Vill du komma igång med ett nytt sparande eller se över ditt befintliga? Vi finns i hela Gävleborg och berättar gärna om våra tumregler kring sparande. Skicka ett meddelande till oss via Mina Sidor eller vår app eller klicka på länken här nedan, så bokar vi in ett möte.


Länsförsäkringar Gävleborg