Sista chansen att nominera till Ung Växtkraft

Nu är det hög tid att nominera till 2018 års Ung Växtkraft. Den 15 januari är sista dagen du kan nominera någon som aktivt är med och utvecklar landsbygden. Med priset Ung Växtkraft vill vi stödja och uppmuntra unga, duktiga och drivna entreprenörer som med sina företag håller landsbygden levande.

För att vara med i tävlingen ska den unga företagaren vara verksam på landsbygden och kännetecknas av entreprenörskap, utveckling och nyskapande.

– Med Ung Växtkraft vill vi lyfta någon person som med en positiv inställning utvecklar landsbygden på ett eller annat sätt. Se dig omkring om du inte har en ung företagare som kanske verkar inom de gröna näringarna, i din bekantskap och nominera redan idag, uppmanar Henrietta Hansson, vd på Länsförsäkringar Jönköping och ordförande i juryn. 

Priset på 50 000 kronor kan användas till vidareutveckling av företaget, till exempel för en studieresa eller annan kompetensutveckling.

Årets vinnare presenteras inom kort

Sista dagen för att nominera en kandidat till årets upplaga av Ung Växtkraft har passerat. Vi ser fram emot att dela ut priset på LRF-ungdomens rikstämma 2018.

Träffa förra årets vinnare - Josefin Svensson

Se alla nyheter