Att vara företagskund

Välj länsförsäkringsbolag

Länsförsäkringar består av 23 länsförsäkringsbolag, som har unika villkor och priser.

Samla företagstjänster på samma ställe

Hos oss kan ditt företag få hjälp att hitta en lösning som passar både företagets storlek och utmaningar. Samla företagstjänsterna hos oss och få hjälp med alltifrån försäkringar till företagsbank.

Konton & betalningar för företagare

Hantera företagets likviditet och betalningsflöden på ett effektivt sätt. Vi har kort, konton och tjänster som underlättar din vardag på ett tryggt sätt.

Hantera företagets ekonomi

Företagsförsäkringar

Vilka försäkringar ett företag behöver varierar beroende på verksamhet och storlek. Vi erbjuder dig en flexibel företagsförsäkring och hjälper dig att hitta lösningen för ditt företag.

Läs om våra företagsförsäkringar

Tjänstepension

I vår tjänstepension ingår både ett sparande och ett personförsäkringsskydd. Personförsäkringsskyddet ger dig, ditt företag och dina anställda en större trygghet vid  sjukdom, skada eller dödsfall.

Läs om vår tjänstepension


Som företagskund hos oss får du tillgång till

Mina sidor

På Mina sidor får du en översikt på företagets konton och kortköp. Du kan även betala räkningar, göra överföringar mellan konton, se över lånen och mycket mer.

Utlandsbetalningar

Du kan välja olika typer av utlandsbetalningar beroende på hur snabbt pengarna ska nå mottagaren och till vilket land du ska skicka dem.

Autogiro

Med autogiro hos Länsförsäkringar kan du sköta betalningarna av dina räkningar på ett enkelt och bekymmersfritt sätt.

Appen

Med appen kan du bland annat se saldo, sköta löneutbetalningar och se över företagets försäkringar. Du kan också se företagets alla transaktioner eller söka efter specifika om du behöver.

Dina försäkringsvillkor

Du kan beställa försäkringsvillkoren för ditt företag direkt här på webbplatsen.

Swish för företag

Swish är ett smidigt komplement till exempelvis kort och faktura och passar utmärkt i situationer där kontanter är det vanligaste sättet att betala.