Av: Mattias Haräng

Kunden i fokus när Länsförsäkringar Gävleborg flyttar till House Be i Hudiksvall

Länsförsäkringar Gävleborg fortsätter att satsa i Hudiksvall. I höst flyttar bank- och försäkringsbolaget till nya, moderna lokaler på House Be i Hudiksvall.

Henrik Nilsson, Länsförsäkringar Gävleborg och Anna Bodell, House Be

- Det känns otroligt roligt och spännande att göra den här satsningen i Hudiksvall och med House Be, säger Henrik Nilsson, företagsrådgivare vid Länsförsäkringar Gävleborg i Hudiksvall.

Han nämner att Länsförsäkringar Gävleborg har tecknat ett avtal med House Be, en coworking-aktör med lokaler i Aktivitetsfabriken som ligger på Köpmanbergsvägen 1 i Hudiksvall. Till Aktivitetsfabriken kommer varje dag ungefär 1500 besökare.

- Vi ska finnas nära våra kunder. Att göra denna investering och flytta vår verksamhet till House Be innebär att vi kommer att finnas där många kunder rör sig. På så sätt kan vi förenkla deras vardag. Vår ambition är att skapa ett så bra kundmöte som möjligt, oavsett om det är fysiskt eller digitalt, säger Henrik.

I Länsförsäkringar Gävleborgs nya lokaler kommer kunden att få hjälp med frågor som rör såväl bank som pension, försäkring och fastighetsförmedling.

- Vi befinner oss i en bransch som är i utveckling och vill därför hitta nya sätt att möta kunder på, säger Henrik.

Länsförsäkringar Gävleborgs flytt är viktig för att vara en attraktiv arbetsgivare – för dagens och morgondagens medarbetare.

Henrik_Anna_2_730x380.jpg
I höst flyttar Länsförsäkringar Gävleborg in hos House Be i Hudiksvall. Från vänster Anna Bodell och Henrik Nilsson.

Nätverkande en naturlighet

House Be, en coworking-aktör med rötter från Åre har sedan 2017 växt stadigt och finns nu, utöver Åre, även i Hudiksvall, Härnösand, Skellefteå, Sundsvall, Umeå, Örnsköldsvik och Östersund. Genom mottot Work. Play. Be. vill House Be göra det enklare för sina medlemmar och näringslivet att lyckas, på den plats där de vill leva. Här är nätverkandet en naturlighet och nyfikenhet det självklara tillvägagångssättet. House Be kallar det Coworking på norrländska. 

Anna Bodell, Community Manager på House Be i Hudiksvall:

- House Be är den naturliga mötesplatsen för näringslivet. Vi skapar ett viktigt sammanhang dit alla är välkomna, samt ett ekosystem som alla kan dra nytta av. Att nu få fortsätta bygga House Be Hudiksvall med Länsförsäkringar Gävleborg känns fantastiskt kul! Vi tror och hoppas de kommer känna att de finns precis där de ska vara - nära sina kunder. 

Kontakt

Se alla pressmeddelanden