Stina Nilsson på rullskidor

Dalarnas Försäkringsbolag har inlett ett samarbete med Stina Nilsson

Stina Nilsson på rullskidor

Stina Nilsson är en 25 år gammal skidåkande Malungskulla som numera tävlar för IFK Mora. Hon har redan ett OS-guld och ett antal internationella mästerskapsmedaljer i bagaget och satsar helhjärtat mot kommande OS och VM.

Nu har ett samarbete inletts mellan Stina Nilsson och Dalarnas Försäkringsbolag.

- Det känns jättekul och spännande att få samarbeta med Dalarnas, säger Stina. För mig ger det bättre förutsättningar att satsa på skidåkningen, vilket är det jag allra helst vill. Jag tycker också det är häftigt att bli förknippad med ett så starkt och lokalt förankrat företag, som dessutom gör väldigt mycket bra grejer.

På Dalarnas är man glada över samarbetet med en ung idrottsprofil, som redan blivit en fin ambassadör för vårt län i många sammanhang.

- För oss är det glädjande att få stötta Stina Nilsson i hennes satsning, säger Per-Ove Nordahl på Dalarnas Försäkringsbolag. Vi är ju ett lokalt företag med våra kunder inom länet och vi vet att idrotten spelar en viktig roll för väldigt många här, för en hälsosam och meningsfull fritid. Det finns ett stort antal ideella ledare därute som kämpar hårt och gör oerhört värdefulla insatser för del lokala idrotten, det vill vi stötta, både på bredd- och elitnivå. Våra mest framgångsrika idrottare blir ofta både symboler för länet och en inspirationskälla för många, inte minst våra barn och ungdomar.

Samarbetet kommer också att innebär att Stina lär sig mer när det gäller bank och försäkring.

- Jag ser också fram emot att sätta mig mer in i frågor kring bank och försäkring i och med det här samarbetet. Det är viktiga områden jag inte engagerat mig så mycket i tidigare, avslutar Stina.

Se alla nyheter