Fordonsförsäkring

Rätt skydd för företagets fordon

Vilken motorförsäkring du behöver styrs dels av den verksamhet du bedriver och dels av vilken typ av fordon du brukar. Oavsett fordon eller verksamhet kan vi erbjuda dig rätt anpassat försäkringsskydd. Vi kan bank och försäkring och tillsammans med dig hittar vi en lösning för ditt företag.

Välj länsförsäkringsbolag

Länsförsäkringar består av 23 länsförsäkringsbolag, som har unika villkor och priser.

Rätt skydd för företagets fordon

Lätt släp

Lätt släpvagn

Ditt släp skyddas inte av bilens försäkring. Det är bara vissa skadehändelser med släpet som bilens obligatoriska trafikförsäkring täcker.

Tungt släp

Tung släpvagn

Du behöver en försäkring för din lastbil men du behöver även skydd för ditt släp. Vår försäkring för tunga släp finns i två olika nivåer – halv- och helförsäkring.

Taxiförsäkring

Taxiförsäkring

En taxiförsäkring behöver du för att skydda dig själv, din taxi och dina medtrafikanter. Vår taxiförsäkring finns i tre olika nivåer.

Försäkring för anläggnings- och skogsmaskiner

Försäkring för anläggnings- och skogsmaskiner

Dina behov av försäkringslösningar för din verksamhet och dina anläggningsmaskiner kan förändras över tiden. Med vår flexibla försäkring kan du bygga på försäkringen efter ditt behov.

Uthyrningsfordon

Uthyrningsfordon

För dig som hyr ut personbil, lätt lastbil eller husvagn har vi en flexibel försäkringslösning där du själv kan välja skyddsnivå.

Bussförsäkring

Bussförsäkring

En bussförsäkring behöver du för att skydda dig själv, din buss och dina medtrafikanter. Läs mer om vår bussförsäkring som finns i tre olika nivåer. 

Lantbruksfordon

Lantbruksfordon

I din lantbruksförsäkring ingår skydd för dina arbetsmaskiner. Du behöver däremot försäkra exempelvis truckar, dumpers, skogsmaskiner, lastmaskin eller väghyvlar.

Tung lastbil

Vi anpassar lastbilsförsäkringen så att du får det försäkringsskydd som är bäst lämpat för din verksamhet. Du har stor möjlighet att påverka priset beroende på vilken självrisk du väljer.