75 miljoner i återbäring när LF firar 180 år

Jens Listerö, vd LF Blekinge

I höst kommer vi att dela ut 75 miljoner i återbäring till våra försäkringskunder. En anledning är att bolaget har funnits i länet i 180 år sedan det grundades i Jämshög 1843.


– Det känns riktigt bra att inleda jubileumsåret med den här nyheten. Det blir förhoppningsvis ett litet tillskott som kan sätta guldkant på vardagen för kunderna, säger Jens Listerö, vd för Länsförsäkringar Blekinge.

När du blir kund hos LF Blekinge blir du automatiskt delägare och får bland annat ta del av återbäring när det ekonomiska läget tillåter. Senast vi delade ut återbäring var 2021.


– Att vi firar jubileet med att dela med oss av återbäring bottnar i att vår rörelse går bra. Vi har haft ett gynnsamt skadeläge sedan pandemin då antalet större skador minskade och den trenden har hållit i sig. Samtidigt har vi satsat mycket på att arbeta skadeförebyggande under några år och det börjar också ge effekt. Vår bank växer dessutom kontinuerligt, säger Jens Listerö.

Att bolaget verkat i 180 år för att skapa trygghet för Blekinge tycker Jens Listerö visar på den långsiktighet som alltid varit ledstjärnan.


– Det är avgörande för oss att det går bra för Blekinge och att våra kunder vill bo och leva här. Vi kan inte flytta härifrån och satsa på någon annan marknad, så vi blir kvar i minst 180 år till, avslutar Jens Listerö som avslöjar att man även kommer uppmärksamma jubileet på andra sätt under sommaren.

Läs mer om återbäringen och hur du får din återbäring insatt på kontot.

Ring eller mejla oss gärna

Se alla nyheter