Stor banksatsning i Sölvesborg

Vi förstärker vår närvaro i Sölvesborg. Det blir två nyanställda rådgivare på heltid för privatkunder samt en satsning på företagssidan.

Kjell-Arne Brännlund (Affärsområdeschef bank), Jonas Evergren (Privatrådgivare bank), Nina Salin (Privatrådgivare bank) och Jens Listerö (vd)

Vi har kontor i Sölvesborg sedan tidigare, men nu ökar vi tillgängligheten och kapaciteten ytterligare. Vi tror att en stark, lokal närvaro är en av förklaringarna att Länsförsäkringar Bank växer. En annan förklaring är att våra kunder är nöjda. Det visar flera mätningar av kundnöjdhet där vi ligger i topp varje år.

– Det är fantastiskt roligt att våra kunder tror på oss och tycker om vår lokala närvaro. Samtidigt har bankmarknaden förändrats i Sölvesborg eftersom andra aktörer har valt att lägga ner. Det finns ett behov som gör att vi vill satsa extra i Sölvesborg just nu, berättar Kjell-Arne Brännlund, affärsområdeschef för Länsförsäkringar Bank.

Nu finns två nyanställda privatrådgivare tillgängliga för bokade möten, fysiskt eller digitalt. En av dem är Nina Salin.

– Jag tycker det ska bli jättespännande att möta våra lokala kunder. Mycket sköts ju digitalt idag, men när det gäller större bankaffärer så vet vi att kunderna gärna vill träffa en rådgivare öga mot öga. Att jag kommer från Sölvesborg och känner folk här gör inte saken sämre. Det ger en extra trygghet för många vet att vi verkligen brinner för Sölvesborg och månar om att våra lokala kunder ska ha det bra här, säger Nina Salin.

Näringslivsklimatet i Sölvesborg ligger dessutom i topp om man ser till statistiken i länet. Det finns en framåtanda som smittar av sig.

Företagsrådgivarna_hemsidan_555.jpg

Emma Svensson (Företagsrådgivare bank) och Ilir Ahmeti (Chef Företag bank)

– Därför har vi även anställt tre nya företagsrådgivare, varav två kommer att ha Sölvesborg som sitt ansvarsområde. Vi tror att det här kommer bli mycket bra både för oss och våra kunder, säger Kjell-Arne Brännlund.

Vill du bli bankkund?

Som bankkund kan du sköta vardagsekonomin och se över ditt sparande. Vi hjälper dig med en bra och trygg ekonomisk överblick.

  • Enkelt att ansöka direkt
  • Vi är kundnöjda
  • Vi är lokala - vi finns nära dig

Läs mer här


Välkommen att kontakta oss för att boka in ditt besök!

Se alla nyheter