Besök på våra kontor och hemma hos dig

De skärpta restriktionerna i Blekinge med anledning av Covid-19 gör att vi tillsammans behöver hitta trygga sätt att mötas.

Innan du besöker oss

Vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna rekommendationer om corona/Covid-19. Vi ber dig som är sjuk med till exempel andningsbesvär, feber, hosta, snuva, nästäppa, halsont, huvudvärk, illamående eller andra symptom på corona, att inte besöka vårt kontor.

Kontakta oss gärna på andra sätt

Kontakta oss gärna genom att logga in på Mina sidor eller via vår mobilapp. Där kan du enkelt skicka ett meddelande till oss. Du kan också ringa till oss på 0454-30 23 00.

Om du har ett akut ärende som du inte kan lösa på vår webbplats, i vår app eller på något av våra andra kontor ber vi dig att ringa till oss.

I broschyren, Digitala möjligheter, kan du enkelt se vad du själv kan göra i appen eller på Mina sidor. Läs broschyren här>>

Ska vi besöka dig?

Om du har ett inplanerat besök från oss hemma hos dig kan du känna dig trygg med att vi gör vad vi kan för att förhindra eventuell smittspridning. 

  • Våra medarbetare besöker dig bara om de är friska och har varit utan sjukdomssymptom i minst 48 timmar.
  • Våra medarbetare kommer inte ta i hand.
  • Våra medarbetare håller ett par meters avstånd till dig, och vi ber dig att också hålla avståndet.

Omboka besöket om du, eller någon i ditt hushåll, har sjukdomssymtom eller om ni inte varit utan symptom i minst 48 timmar. Ring till din kontaktperson eller vår växel.

Se alla nyheter