Länsförsäkringar Blekinge delar ut 75 miljoner i återbäring

Länsförsäkringar Blekinge delar med sig av återbäring till sina försäkringskunder med jämna mellanrum, senaste tillfället var 2018. Nu har styrelsen beslutat att genomföra en ny återbäring redan i maj 2020.

– Många hör av sig till oss just nu och är oroliga över sin ekonomi med anledning av de rådande Corona-tiderna och hur den slår hårt mot näringslivet. Därför har vi bestämt oss för att tidigarelägga den återbäring som vi annars hade planerat att genomföra i höst. Totalt blir det 75 miljoner kronor som våra kunder och delägare får dela på, säger Jens Listerö, vd för Länsförsäkringar Blekinge.

För den genomsnittliga privatkunden innebär det ett extra tillskott i kassan på några tusenlappar. Förhoppningen är att bidra till en liten, men ändå positiv utveckling i det allvarliga läget.

Länsförsäkringar Blekinge uppmanar alla kunder att kontrollera sina kontouppgifter så att dessa stämmer inför utbetalningen. Om det saknas uppgifter eller om dessa är felaktiga kommer istället en avi att skickas ut med post.

Läs mer här

Kontakta oss gärna

Se alla nyheter