Reflexvästar till förskolor

Vi vill att alla barn ska vara trygga i trafiken. Därför erbjuder LF Blekinge förskolor i Blekinge län att kostnadsfritt ansöka om reflexvästar.

Flicka i reflexväst

Som ett kundägt bolag arbetar vi med att förebygga skador och öka tryggheten för våra kunder. Ett sätt att minska riskerna i trafiken för barn är att använda reflexväst. Det vet vi att förskolor är duktiga på. Därför kan förskolor och pedagogisk omsorg i vårt område, Blekinge län, nu beställa reflexvästar kostnadsfritt för att användas i deras verksamhet.

Leverans 

Sedan höstterminen 2019 har vi delat ut tusentals reflexvästar till förskolor runt om i Blekinge. Glädjande nog är det fortfarande förskolor som hör av sig till oss

Vi tar era önskemål och försöker leverera enligt dessa så snart som möjligt. Ibland kan vi tyvärr inte tillgodose önskemål om färg men det hoppas vi ni har överseende med? Vi tänker att det viktigaste är att barnen syns i trafiken.

Tänk på att:

  • Erbjudandet gäller förskolor och pedagogisk omsorg i Blekinge län.
  • Du kan inte göra en beställning för en enskild avdelning utan beställningen måste gälla hela förskolan med ett gemensamt telefonnummer.
  • Privatpersoner kan inte beställa reflexvästar kostnadsfritt.
  • Storlek extra small passar uppskattningsvis barn i åldern 1-4 år, och storlek small barn i åldern 4-6 år.
  • Du kan maximalt beställa lika många västar som ni har barn i er verksamhet just nu. Om du till nästa termin eller år behöver beställa fler kan du göra en ny beställning då.

Ansökan om reflexvästar

Ansökan om reflexvästar

Förskolans uppgifter

Kontaktpersonen för beställning

Uppge önskemål om antal, storlek och färg