Reflexvästar till förskolor

Vi vill att alla barn ska vara trygga i trafiken. Därför erbjuder Länsförsäkringar Blekinge förskolor i Blekinge län att kostnadsfritt ansöka om reflexvästar.

Som ett kundägt bolag arbetar vi med att förebygga skador och öka tryggheten för våra kunder. Ett sätt att minska riskerna i trafiken för barn är att använda reflexväst. Det vet vi att förskolor är duktiga på. Därför kan förskolor och pedagogisk omsorg i vårt område nu beställa reflexvästar kostnadsfritt för att användas i deras verksamhet.

Leverans 

Under höstterminen 2019 delade vi ut över 4 000 reflexvästar till förskolor runt om i Blekinge. Glädjande nog är det fortfarande förskolor som hör av sig till oss

Vi tar era önskemål och försöker leverera enligt dessa så snart som möjligt. Ibland kan vi tyvärr inte tillgodose önskemål om färg men det hoppas vi ni har överseende med? Vi tänker att det viktigaste är att barnen syns i trafiken.

Tänk på att:

  • Erbjudandet gäller förskolor i Blekinge län.
  • Privatpersoner kan inte beställa reflexvästar kostnadsfritt.
  • Storlek extra small passar uppskattningsvis barn i åldern 1-4 år, och storlek small barn i åldern 4-6 år.
  • Du kan maximalt beställa lika många västar som ni har barn i er verksamhet just nu. Om du till nästa termin eller år behöver beställa fler kan du göra en ny beställning då.

Ansökan om reflexvästar

Förskolans uppgifter

Kontaktpersonens uppgifter

Uppge önskemål om antal, storlek och färg