Ditt lokala länsförsäkringsbolag

Länsförsäkringar Blekinges årsredovisning

Årsredovisningar

På denna sida publicerar vi alla våra senaste årsredovisningar. Om du saknar någon är du välkommen att kontakta oss så skickar vi den till dig.

Solvency Financial Conditions Report (SFCR)

Rapport om solvens och finansiell ställning

Om Länsförsäkringar Blekinge

Vår lokala närvaro är vår styrka

Länsförsäkringar Blekinge har verkat i länet i sedan 1843. Vår övertygelse är idag densamma som när vi startade – att verka så nära våra kunder som möjligt. Till det har vi lagt att vara det självklara alternativet inom bank och försäkring.

Vår marknad är Blekinge och som lokalt bolag kan vi lägga all kraft på att lära känna just våra kunders behov och villkor.

Länsförsäkringar Blekinge är idag ett komplett finansiellt varuhus som kan ordna det mesta som har med din trygghet att göra. Inte bara skydd för din familj och dina ägodelar, och inte bara det som har med pengar att göra, utan både och. Allt samlat på ett ställe.

Läs mer om Länsförsäkringar Blekinge

Hållbarhet

Frågor om ekonomisk, miljömässig och social hållbarhet har för Länsförsäkringar alltid varit mer en naturlig del av verksamheten än en vald strategi. 23 kundägda bolag som gemensamt äger Länsförsäkringar AB – hela verksamheten med enda syfte att skapa trygghet för kunder och ägare.

Läs mer om länsförsäkringsgruppens och ditt lokala länsförsäkringsbolags hållbarhetsarbete