Boka tid hos verkstad för ett kostnadsförslag

När du har genomfört din skadeanmälan kommer du att få möjligheten att boka en tid hos en av våra certifierade verkstäder för ett kostnadsförslag.

Boka tid hos verkstad för ett kostnadsförslag

Gör så här för att boka skadebesiktning

1. Gå vidare till sidan Boka skadebesiktning
2. Välj en bilverkstad
3. Välj en ledig tid hos verkstaden
4. Vad händer med din skadeanmälan?

Gå till Boka skadebesiktning på vår webbplats

Välj länken Boka skadebesiktning i bekräftelsen och gå vidare till tidbokningen, eller klicka på knappen nedan.

Boka skadebesiktning

Välj en bilverkstad

När du går vidare kommer du till en lista med alla de verkstäder som är våra certifierade bilverkstäder. Välj verkstad utifrån vilken typ av skada som du har på ditt fordon.

Klicka på knappen Boka tid för den verkstad du vill välja. Om verkstaden inte har onlinebokning visas alltid ett telefonnummer för bokning.

 

Ange registreringsnummer och fabrikat för ditt fordon och gå vidare till tidsbokningen för den valda verkstaden.

Välj en ledig tid hos verkstaden

Du får nu möjligheten att boka en tid direkt hos verkstaden. Du måste komplettera tidsbokningen med uppgifter som skadenummer, skadans placering och dina kontaktuppgifter. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på Skicka bokning. Din tidsbokning skickas då direkt till verkstadens bokningssystem.

Du kan välja om du vill ha en bekräftelse på din tidsbokning via sms och/eller e-post.

Vad händer med din anmälan?

Våra skadereglerare tar emot och går igenom din skadeanmälan. Om det är några uppgifter eller information som saknas kommer skadehandläggaren att höra av sig till dig.

När du har fått skadorna kontrollerade av en av våra certifierade verkstäder ger verkstaden vår skadereglerare ett kostnadsförslag för reparationen. Du får sedan ett meddelande från oss med besked om hur du går vidare, via sms eller e-post.

Anmäl din fordonsskada

Om du råkar ut för en trafikolycka eller får en skada på ditt fordon är det snabbaste och enklaste sättet att anmäla skadan direkt på vår webbplats.

Läs mer om hur du anmäler en skada

Boka tid hos verkstad för ett kostnadsförslag

När du har genomfört din skadeanmälan kommer du att få möjligheten att boka en tid hos en av våra certifierade verkstäder för ett kostnadsförslag.

Läs mer om hur du bokar tid hos verkstad

Gör en komplettering av din anmälan

Har du missat några uppgifter i din redan inskickade anmälan? Då kan du enkelt uppdatera och komplettera din anmälan i efterhand.

Läs mer om hur du gör en komplettering