Länsförsäkringar arrangerar kalasturné i hela Blekinge

Länsförsäkringar Blekinge firar 175-år genom att bjuda hela länet på kalas. Det blir en storsatsning på familjeaktiviteter med bland annat musikal och teater. Kalasturnén besöker Karlskrona, Ronneby, Karlshamn, Olofström och Sölvesborg.

Mellan 30 maj till 3 juni anordnar Länsförsäkringar Blekinge en kalasturné som besöker alla kommuner i länet. Det blir fokus på familjeunderhållning med cirkusartister, konceptet Lek och lär samt musikalföreställningar med barnfavoriterna Babblarna.

– Kalaset är öppet för alla och anordnas på barnvänliga tider i stora lokaler, berättar Renée Skogersson, kommunikationschef på Länsförsäkringar Blekinge. Det enda du behöver boka biljett till är Babblarnas musikal.

Biljetterna släpps på kampanjsidan delarmedsig.se fredag 4 maj. Föreställningarna brukar vara fullsatta så det är först till kvarn som gäller. Ansvarig för evenemanget under kalasveckan är Paraply Produktion.

– Vi har satt ihop en bred mix av aktiviteter som på olika sätt gifter sig med Länsförsäkringars jubileum. Den största turnén i hela Blekinge av detta slag som vi känner till, förklarar Cajsa Augustzen, affärsutvecklare för Paraply Produktion. Ett exempel är Lek och lär-området där barn och föräldrar kan testa olika saker utifrån ett hållbarhetsperspektiv.

Det bjuds även på cirkusartister och möjlighet att prova på olika konster. En del av kalasområdet berör Länsförsäkringar Blekinges historia – bolaget startade i Jämshög 1843 – och landar i dagens digitala tjänster. Det bjuds på korv och fika till alla besökare.

Turnéschema

  • Ronneby, Blekinge Convention Center - onsdagen 30 maj
  • Karlshamn, Lokstallarna - torsdagen 31 maj
  • Olofström, Folkets Hus - fredagen 1 juni
  • Karlskrona, Konserthusteatern - lördagen 2 juni
  • Sölvesborg, Slottslängorna - söndagen 3 juni

Ring eller mejla mig gärna

Vår lokala närvaro är vår styrka

Länsförsäkringar Blekinge har verkat i länet i sedan 1843. Vår övertygelse är idag densamma som när vi startade – att verka så nära våra delägare/kunder som möjligt. 

Läs mer om oss

Se alla nyheter