Vi öppnar kontor i Olofström

Olofström är den enda kommun i länet där Länsförsäkringar Blekinge inte har kontor i dagsläget. Samtidigt är det en expansiv kommun med stark framtidstro och därför har Länsförsäkringar Blekinge beslutat sig för att öppna kontor på orten under 2018.

– I år har vi satsat på att vara mer närvarande i Olofström, säger Jens Listerö, vd för Länsförsäkringar Blekinge. Vi har lagt vår bolagsstämma här, etablerat teknikcollege-stipendium, medverkat på mässor och Draknäste och börjat med digital skyltning på utvalda platser. Mottagandet har blivit mycket positivt och klart överträffat våra förväntningar.

Flera faktorer gör att det just nu är en bra timing för att etablera kontor. Inte minst har en lämplig, centralt belägen, kontorslokal blivit tillgänglig. Inledningsvis planeras det för att bemanna kontoret med två personer, en privatrådgivare bank och en fastighetsmäklare.
Kontoret kommer även att fungera som en mötesplats där företagare i närområdet kan boka möten för rådgivning kring bank och försäkring.

– Vi ser det som en satsning där vi etablerar vårt varumärke lokalt och blir en aktiv aktör i Olofström, säger Jens Listerö. Dessutom går det i linje med vår långsiktiga strategi att ta större plats och utveckla Blekinge som län.

Ring eller mejla mig gärna

Se alla nyheter