Försäkring företag

Helhetslösningar för ditt företag

Vi har gjort det enklare för dig att sköta ditt företag. Du hittar smarta tjänster och lösningar för din ekonomi och dina försäkringar, så att du får mer tid över till annat. Vi kan bank och försäkring och tillsammans med dig hittar vi en lösning som passar dig och din verksamhet.

Välj länsförsäkringsbolag

Länsförsäkringar består av 23 länsförsäkringsbolag, som har unika villkor och priser.

Försäkringar för dig och ditt företag

Branschförsäkringar

Företagsförsäkringar

Varje företag har sitt speciella behov av försäkringar. Allt beror på vilken verksamhet du bedriver och hur stort ditt företag är. Vi kan erbjuda dig en flexibel företagsförsäkring och hjälper dig gärna att hitta den bästa lösningen för din verksamhet.

Bilförsäkring

Bilförsäkring

En bilförsäkring behöver du för att skydda dig själv, din bil och dina medtrafikanter. Vår bilförsäkring finns i tre olika nivåer; hel- halv- och trafikförsäkring.

Personförsäkringar

Personförsäkringar

Skydda dig och dina medarbetare. Ekonomisk trygghet om något skulle hända är viktigt. Genom den allmänna socialförsäkringen får vi ett grundskydd, men den kan vara väl värd att komplettera.

Lastbilsförsäkringar

Lastbilsförsäkringar

Oavsett fordon eller verksamhet kan vi erbjuda dig rätt anpassat försäkringsskydd. Läs mer om våra försäkringslösningar för tung och lätt lastbil.

Transportförsäkring

transport

Vid köp där varan förflyttas från en ort till en annan, äger en transport rum. Oavsett om transporten sker med fartyg, bil, järnväg eller flyg utsätts varan alltid för risken att skadas eller förloras. Vi erbjuder skydd för dina transporter.

Andra fordonsförsäkringar

Andra fordonsförsäkringar

Här har vi samlat de produkter som vi kan erbjuda dig som har företagsägda fordon av olika slag.

Försäkringar för bilhandel & bilverkstad

flytande försäkring

En flytande försäkring är en försäkring som är speciellt anpassad för bilhandel och bilverkstäder. Vår flytande försäkring är flexibel och kan anpassas så att den passar just din verksamhet.


Är du redan kund?

Logga in för att se dina försäkringar

När du loggar in på Mina sidor får du en överblick över dina aktuella försäkringar. Du kan också enkelt hantera din ekonomi med full tillgång till alla dina banktjänster.

 

Anmäl skada

Otur kan drabba vem som helst. Har du råkat ut för skada eller drabbats av inbrott kan du anmäla det direkt på sajten. 

Mer om skadeanmälan