Fondkonto för företag

Köp, sälj och håll koll på dina fonder

Helhetslösningar för din fastighet

Vi har gjort det enklare för dig att sköta din fastighet eller dina fastigheter. Vi erbjuder smarta tjänster och lösningar för din ekonomi och dina försäkringar, så att du får mer tid över till annat. Vi kan bank och försäkring och tillsammans med dig hittar vi en lösning som passar dig och din verksamhet.

Informationen gäller för Länsförsäkringar Blekinge

Fondkonto för företag

Samla dina fonder på fondkontot

Om du planerar att placera en del av företagets kapital långsiktigt är fonder ett bra alternativ. Beroende på hur mycket som ska placeras och till vilken risk är olika mer eller mindre lämpliga. 

Med vårt fondkonto samlar du dina fonder på ett gemensamt ställe, vilket möjliggör att du enkelt följa värdeförändringen på Mina sidor och ändra fördelning. Du kan givetvis köpa och sälja fonder från bland annat våre egna fonder, samt fonder från andra ledande förvaltare.

Engångsinsättning eller månadssparande?

Du kan välja mellan att göra engångsinsättningar i en fond eller att spara regelbundet. Ett bra sätt att minska riskerna i fondsparande är att månadsspara. På så sätt sprider du riskerna vid börsens upp- och nedgångar. Du kan spara små eller stora belopp.

Läs mer om fonder här

Hitta och jämför fonder

Riskinformation 

Våra bedömningar av aktie- och räntemarknaderna utgår från prognoser och är inga garantier. Sparande i fonder och aktier innebär alltid en risk. Fonder och aktier kan såväl öka som minska i värde. Det beror bland annat på börs-, ränte- och valutautvecklingen. Det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Läs mer om riskerna vid fondsparande