Tjong i medaljongen!


Enligt Svenskt Kvalitetsindex har Länsförsäkringar de mest nöjda kunderna inom bank, försäkring och fastighetsförmedling – igen! Vi är ganska säkra på att det beror på att vi är helt vanliga människor, som valt att jobba på ett kundägt bolag.

Försäkringar för allt du bryr dig om

Försäkringar, ja, det kan vi. I över 170 år har vi kunnat erbjuda våra kunder en tryggare vardag och försäkringar för det mesta - från huset och båten, till dig själv och din familj. 

Ett bra sätt att få koll på dina försäkringar är att göra en personlig försäkringsplan. Boka en tid med en av våra rådgivare. Genomgången tar en kvart och du gör den enkelt och smidigt på telefon.

Boka försäkringsgenomgång

Byt till banken med mest nöjda kunder

I de flesta banker är ägarnas och kundernas bästa olika saker. Det är det inte hos oss. Länsförsäkringar ägs av kunderna. De pengar som vi tjänar går inte till externa aktieägare, utan stannar hos dig som kund.

När du blir bankkund i Länsförsäkringar får du privatkonto, bankkort, tillgång till Mina sidor och vår app. Du kan också starta sparande och få hjälp att se över pension, bolån och försäkringar. Att ansöka om att bli bankkund gör du snabbt och enkelt på vår webb.

Bli bankkund

Samla pensionen och få bättre överblick

Hur mycket behöver du spara varje månad för att nå din önskade pension? Känns pensionen svår och rörig? Vi hjälper dig att få en överblick och räkna på hur mycket du bör spara varje månad.

*Som namngivet företag.

Få en överblick och samla pensionen hos oss

Låt oss hjälpa dig med din nästa bostadsaffär

Våra mäklare sätter alltid dig i centrum och vill göra det så enkelt som möjligt för dig i livets största affär. Många bor på plats vilket gör att de känner området väl och alltid kan tipsa om det där perfekta smultronstället som bara de i trakten vet om.

Vad är min bostad värd? Den frågan vill du självklart ha svar på, även om du inte går i säljtankar. Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

Värdera din bostad - kostnadsfritt!

Vi hjälper dig med det där andra

Låt oss hjälpa dig och ditt företag med våra lokala tjänster inom pension, bank och försäkring så att du kan fokusera på det du gör bäst – driva ditt företag. Alla är vi bra på olika saker. Du är expert på din verksamhet och vi på det där andra.

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss

Inte samma pirr av pensionsplan som affärsplan?

Vi kan det där andra som handlar om försäkringar, pension och ekonomi, så hos oss har du möjlighet att samla allt på ett och samma ställe. Bra va!

Kontakta oss för att bli företagskund


Om Svenskt Kvalitetsindex (SKI)

Varje år gör Svenskt Kvalitetsindex (SKI) en undersökning om hur nöjda kunderna är i olika branscher. Kunderna får svara på en rad frågor och ranka de olika bankerna, försäkringsbolagen och fastighetsförmedlingarna. Länsförsäkringar toppar det senaste året i flest kategorier, hela sju stycken: Bolån, Försäkring privat, Försäkring företag, Bank privat, Bank företag, privat Pension och Fastighetsförmedling. Stort tack för förtroendet! 

Läs mer om SKI-undersökningarna

Länsförsäkringar Bergslagen