170 miljoner kronor tillbaka

I år kommer alla våra sakförsäkringskunder få ta del av 170 miljoner kronor i återbäring. Under vecka 37-39 kommer vi skicka brev till alla kunder som kommer få pengar tillbaka.

Länsförsäkringar Bergslagen är ett lokalt och kundägt bolag. En av fördelarna med att vara kund i ett bolag där man också är delägare, är att du får ta del av vårt överskott i form av återbäring.

I år får våra kunder dela på 170 miljoner kronor - ett bra sätt för oss att tacka för förtroendet du gett oss och fira att det är 170 år sedan vårt bolag startades.

Under vecka 37 – 39 skickar vi brev till alla kunder som får ta del av återbäringen, Pengar kommer betalas ut under november månad.  Hur mycket just du får tillbaka baseras på hur mycket du har betalat in i premie för dina försäkringar under 2017.

Få pengarna direkt på kontot – registrera ditt kontonummer på Mina sidor

För att du ska få dina pengar direkt på ditt bankkonto behöver du registrera ditt kontonummer. Det gör du enklast genom att logga in på Mina sidor på vår webbplats. Senast den 5 oktober behöver du ha registrerat ditt kontonummer. Om du inte registrerar ett konto kommer du få din återbäring på en utbetalningsavi. Då kan det tillkomma en avgift när du tar ut pengarna.

Observera att vi enbart kan hjälpa dig om du själv kontaktar oss. Vi ringer aldrig dig för att be dig lämna ut ditt kontonummer.

Läs mer och hitta de vanligaste frågorna och svaren här.

Se alla nyheter