Meningsfulla sommarlov

Vad gör barnen i sommar medan du jobbar? Vi vet att det kan vara ett gnagande orosmoment och dåligt samvete för många föräldrar. Med vår hjälp kan fler barn- och ungdomar få en trygg och aktiv fritid. Därför är vi med och arrangerar två populära och aktiva sommarläger för barn. På våra sommarläger få barn prova på olika idrottsgrenar och samtidigt träffa nya kompisar.

LF-Friidrottskul i Västerås 2020

I samarbete Västerås Friidrott arrangerar vi ett riktigt roligt och aktivt sommarläger utomhus på Arosvallen i Västerås.

I sommar ordnas lägret under hela sommarlovet, dvs vecka 25-33 och är öppet för alla barn födda 2007-2013 med max 40 barn/vecka. På LF-Friidrottskul får barnen prova på friidrottens olika grenar såsom höjdhopp, längdhopp, löpning, spjutkastning och kulstötning. Det utlovades även många andra roliga aktiviteter.

Förmån för Guldkund Privat

Ordinarie pris för lägret är 980 kr/vecka. Vecka 25, då lägret bara är fyra dagar, är priset reducerat till 820 kronor. Som Guldkund har du 50 procent rabatt på anmälningsavgiften och betalar därför bara 490 kronor per barn och vecka, respektive 410 kronor för "kortveckan". Erbjudandet gällde för max två anmälda barn per Guldkund.

LF-Idrottskul i Örebro 2020

I samarbete med Tegelbruket i Örebro arrangerar vi i år ett riktigt roligt och fullspäckade sommarläger under veckorna 25 och 26.

Lägret är öppet för alla barn födda 2007-2011 med max 30 barn/vecka, uppdelade på mindre grupper. De flesta aktiviteterna kommer att ske utomhus. På LF-Idrottskul får ditt barn chansen att testa på olika idrotter och aktiviteter, bland annat klättring/bouldering, basket, discgolf, innebandy och orientering. Ledare är ungdomar från KFUM Örebros idrottsgrenar. Barnen kommer att vara både inomhus och utomhus med Tegelbruket som bas.

Förmån för Guldkund Privat

Som Guldkund har du 40 procent rabatt på anmälningsavgiften till LF-Idrottskul sommaren 2020. Erbjudandet gäller för max två anmälda barn per Guldkund. Ordinarie pris för lägret är 750 kronor per deltagare och lägervecka. (Guldkunder betalar endast 450 kr/vecka.) Vattenflaska och t-shirt ingår i anmälningsavgiften.