Aktiva och meningsfulla sommarlov

Vad gör barnen i sommar medan du jobbar? Vi vet att det kan vara ett gnagande orosmoment och dåligt samvete för många föräldrar. Med vår hjälp kan fler barn- och ungdomar få en trygg och aktiv fritid. Därför är vi med och arrangerar populära och aktiva sommarläger för barn. På våra sommarläger få barn prova på olika idrottsgrenar och samtidigt träffa nya kompisar och skapa fina sommarminnen.

LF-Friidrottskul i Västerås 2023

I samarbete Västerås Friidrott arrangerar vi ett riktigt roligt och aktivt sommarläger utomhus på Arosvallen i Västerås.

I sommar ordnas lägret i Västerås under veckorna 24-27 och 31-32 på sommarlovet och är öppet för alla barn födda 2010-2016. På LF-Friidrottskul får barnen prova på friidrottens olika grenar såsom höjdhopp, längdhopp, löpning, spjutkastning och kulstötning. Det utlovades även många andra roliga aktiviteter.

Förmån för Guldkund Privat

Ordinarie pris för lägret är 1030 kr/vecka. Vecka 25, då lägret bara är fyra dagar, är priset reducerat till 870 kronor. Som Guldkund har du 50 procent rabatt på anmälningsavgiften och betalar därför bara 515 kronor per barn och vecka, respektive 435 kronor för "kortveckan". Erbjudandet gällde för max två anmälda barn per Guldkund.

Läs mer och anmäl ditt barn

LF-Idrottskul i Örebro 2023

I samarbete med Tegelbruket i Örebro arrangerar vi i år ett riktigt roligt och fullspäckat sommarläger under veckorna 25 och 26

Lägret är öppet för alla barn födda 2010-2014 (åk 2-6) med max 40 barn/vecka. På LF-Idrottskul får ditt barn chansen att testa på olika idrotter och aktiviteter, bland annat klättring, basket, discgolf, innebandy och orientering. Ledare är ungdomar från KFUM Örebros idrottsgrenar. Barnen kommer att vara både inomhus och utomhus med Tegelbruket som bas

Förmån för Guldkund Privat

Som Guldkund har du 40 procent rabatt på anmälningsavgiften till LF-Idrottskul sommaren 2023. Erbjudandet gäller för max två anmälda barn per Guldkund. Ordinarie pris för lägret är 795 kronor per deltagare och lägervecka. (Guldkunder betalar endast 475 kr/vecka.) Vattenflaska och t-shirt ingår i anmälningsavgiften.

Läs mer och anmäl ditt barn

LF-Idrottskul i Karlskoga 2023

I samarbete med Karlskoga Bats arrangerar vi i år ett riktigt roligt och fartfyllt idrottsläger under veckorna 31 och 32.

Det blir baseboll, andra idrotter, roliga upptåg och massor av skoj. Vi håller till på Karlskoga IP mellan klockan 9.00-15.00. Lägret är öppet för alla barn födda 2008-2014. Lägret syftar till roliga och inkluderande aktiviteter för alla. Lägret genomförs under ledning av engagerade ledare som ser till att alla känner sig välkomna, trygga och delaktiga. Alla deltagare får frukt och lunch varje dag.

Förmån för Guldkund Privat

Som Guldkund har du 50 procent rabatt på anmälningsavgiften till LF-Idrottskul sommaren 2023. Erbjudandet gäller för max två anmälda barn per Guldkund. Ordinarie pris för lägret är 350 kronor per deltagare och lägervecka. (Guldkunder betalar endast 175 kr/vecka.) Vattenflaska och t-shirt ingår i anmälningsavgiften.

Läs mer och anmäl ditt barn