Vilken är din hjärtefråga?

Tillsammans är vi starkare

Det lönar sig att jobba tillsammans, både i det stora och i det lilla. Då kan vi skapa trygghet och möjligheter för varandra. Din hemmaplan är också vår hemmaplan och därför satsar vi extra mycket i det som är gemensamt för oss. Så att vi alla ska kunna leva och bo här idag, imorgon och för all tid.

Här berättar några av de som styr vårt bolag om sina hjärtefrågor. Glöm inte att berätta om din!

Det är du som kund som äger Länsförsäkringar Bergslagen och vill vi göra vårt bästa för att stötta dig och vårt samhälle vi lever i. Vad vill du att ditt lokala försäkringsbolag ska engagera sig i?

Att förebygga skador

Efter många år som skadereglerare har Bjarne Lindén, numera skadechef, sett vilka tragedier som kan drabba människor när olyckan är framme. Hans hjärtefråga är att se till att skadan aldrig händer.

En viktig uppgift för Länsförsäkringar Bergslagen är att vara ett stöd i livets svårare stunder. Här berättar vår fullmäktigeledamot Nicolin Ahlqvist om det som ligger henne varmast om hjärtat.

Starkare tillsammans

Hur styr man ett lokalt, kundägt bolag? Genom att bry sig om sina kunder och sitt lokalsamhälle. Och genom att låta kunderna vara med och bestämma! Här berättar vår försäkringschef Sofia Norrby om sin hjärtefråga.

Det ömsesidiga ägandet är det som skiljer oss från andra bolag. För vår styrelseledamot Joakim Alkman är det själva själen i hela rörelsen, och det som ligger honom allra varmast om hjärtat. Vilken är din hjärtefråga?

Närheten till kunderna. Ett av många exempel på vad som gör Länsförsäkringar Bergslagen speciellt. Här berättar vår styrelseordförande Anki Norrström om sin hjärtefråga.

Respekt för kunden, oavsett vad den vill ha hjälp med. Det är Mats Tilldals hjärtefråga, som han driver både i sitt yrke och som ledamot i vårt kundfullmäktige.


Vilken är din hjärtefråga?

Så funkar ett kundägt bolag

Som kundägt bolag är våra kunders hjärtefrågor också våra hjärtefrågor. Och en av vägarna till våra hjärtan är via vårt kundfullmäktige. Där har du möjlighet att engagera dig. Vart tredje år kan du som kund nominera dig som kandidat och sedan välja vem som ska representera dig i vårt fullmäktige, vilket är bolagets högst beslutande organ. Här finns ca 60 vanliga kunder som är med och påverkar företagets framtid. Välkommen att påverka!

Läs mer om våra fullmäktigeval här: lfbergslagen.se/fullmaktige