Fullmäktigeval

Som kund hos oss är du också delägare i Länsförsäkringar Bergslagen. Det betyder att du som är kund kan engagera dig och vara med och påverka företagets framtid.

Välj din representant

Mellan den 19-30 november 2018 kan du som bor i Sala, Skinnskatteberg, Fagersta, Norberg, Heby, Lindesberg, Ljusnarsberg, Hällefors, Nora, Karlskoga eller Degerfors rösta på den kund som du vill ska företräda dig i vårt kundfullmäktige. Är det kanske äppelentusiasten, fotbollstränaren eller den unge lantbrukaren? Din röst är viktig!

Informationen gäller för Länsförsäkringar Bergslagen

Var med och påverka

555x300_fullmaktigeval_kandidater2018.jpg

Välj din representant

2018 är det val till fullmäktige för kunder som bor i Sala, Skinnskatteberg, Fagersta, Norberg, Heby, Lindesberg, Ljusnarsberg, Hällefors, Nora, Karlskoga och Degerfors.

För att rösta behöver du bara klicka här nedan och plocka fram ditt BankID. Det går också att rösta via post eller på något av våra kontor.

Gå till röstningen

Valet öppnar 19 november och pågår till 30 november. Nya fullmäktige presenteras här på vår webb i mitten av decemeber. 


Om fullmäktige

Högst upp i vår organisation hittar du vårt fullmäktige. Här finns ca 60 kunder som alla bor i någon av de 23 kommuner som ingår i Länsförsäkringar Bergslagens verksamhetsområde. Dessa kunder är med och påverkar företagets framtid. 

Vart tredje år får du som har en sakförsäkring hos oss – till exempel en bil, båt eller hus – möjlighet att nominera dig som kandidat till fullmäktige och välja vem  som ska representera dig i fullmäktige.

Valen sker i olika distrikt vid olika år:

  • 2018 – Lindesberg (inkluderar kommunerna: Ljusnarsberg, Hällefors, Nora, Karlskoga och Degerfors)
  • 2018 – Sala (inkluderar kommunerna: Skinnskatteberg, Fagersta, Norberg och Heby)
  • 2019 – Köping (inkluderar kommunerna: Surahammar, Hallstahammar, Kungsör och Arboga)
  • 2019 – Hallsberg (inkluderar kommunerna: Lekeberg, Kumla, Askersund och Laxå)
  • 2020 – Västerås och Örebro

Dina representanter 2018


Så fungerar ett kundägt bolag.

Undrar du över något?

Om du har frågor om fullmäktigevalet är du välkommen att mejla till fullmaktige@lfbergslagen.se eller ringa 021-19 01 00.

Frågor och svar om fullmäktige