Kunskapsträffar

Lär dig mer om vardagstrygghet och privatekonomi

Välj länsförsäkringsbolag

Länsförsäkringar består av 23 länsförsäkringsbolag, som har unika villkor och priser.

Lär dig mer på djupet

Flera gånger om året bjuder vi in till kunskapsträffar. Här delar vi med oss av kunskap, råd och  inspirerande tips om vardagstrygghet och privatekonomi. 

Vanligtvis hålls träffarna under vardagskvällar på något av våra huvudkontor i Västerås och Örebro. Vi bjuder på förtäring och det finns gott om tid att ställa frågor till våra experter.

Lämna förslag på nya kunskapsträffar
Har du förslag på kunskapsträffar som vi borde anordna? Lämna gärna en intresseanmälan med förslag på nya kunskapsträffar.

Lämna förslag på nya kunskapsträffar


För privatpersoner

Lär dig Renovera rätt

Vattenskador är den vanligaste typen av skador i våra hem och kostar årligen miljarder kronor. På kunskapsträffen lär du dig hur du både underhåller och renoverar på ett säkert sätt. Vi laddar med nyttig information, förmånliga erbjudanden och intressanta diskussioner.

Datum: Kommer inom kort!

Intresseanmälan

Första Hjälpen - Barn

Vår första hjälpen-kurs för barn vänder sig till dig som har barn, barnbarn eller barn i din närhet som är i ålder från noll till tolv år.

Datum: 19 november i Västerås och 20 november i Örebro

Anmälan öppnar i början av november.

Första Hjälpen - Senior

Vad gör du om personen bredvid dig plötsligt faller ihop? På kursen går du igenom några vanliga tillbud som hjärtattack och fallskador.

Datum: 19 november i Västerås och 20 november i Örebro

Anmälan öppnar i början av november.