Pension för 30-åringar

Ställ din fråga och se webbinariet i efterhand

Har du långt kvar till pensionen? Grattis, då har du lång tid på dig att spara och påverka dina möjligheter efter arbetslivet. 20 minuter av din tid idag kan göra att du får mer i plånboken den dagen det är dags att gå i pension. Välkommen att delta på vårt webbinarium och ställ sina frågor till vår pensionsexpert Trifa Chireh.

Delta i webbinariet

Lär dig mer – ta del av webbinariet här 

Vill du få mer pengar i plånboken när du går i pension?

Tycker du att det finns roligare saker än pension? Du är inte ensam. Men fakta är - hela yrkeslivet bygger pensionen. Så ju tidigare du förstår vad som kan öka pensionen, desto större möjlighet har du att påverka. Ett mindre sparande på ett par hundralappar per månad kan göra stor skillnad när man som ung har många år kvar på arbetsmarknaden vilket ger en lång spar-horisont. Ta det orange kuvertet som en påminnelse att se över din pension och få koll på ditt sparande.

Träffa vår expert

Trifa Chireh, pensionsspecialist

Trifa arbetar som pensionsekonom på Länsförsäkringar. Hon brinner för att sprida kunskap om pension och trygghetslösningar för såväl privatpersoner som företagare.

Följ henne på Instagram: 
@trifa_chireh_pensionsekonom

 

Icons/70px/Quotation-mark-70
För den yngre generationen kommer inte den allmänna pensionen vara tillräcklig att leva på, eftersom staten inte kommer ha råd att betala ut lika hög pensionslön som idag. Så ta det orange kuvertet som en påminnelse att se över din pension och få koll på ditt sparande.
Trifa Chireh, pensionsspecialist på Länsförsäkringar

Ställ din fråga

Fråga Trifa


Länsförsäkringar Bergslagen