Så lyckas du med ditt bostadsköp

Lär dig mer - ta del av vårt webbinarium

När du står inför att köpa bostad är det mycket att hålla koll på. Hur går en budgivning till? Vad menas med undersökningsplikt? Får jag lånelöfte? I vårt webbinarium får du träffa våra experter som ger sina bästa tips till dig som står inför en av ditt livs största affärer. Det finns även tid att ställa frågor. Välkommen!

Delta i webbinariet

Se webbinariet på Youtube

Träffa våra experter

Felix Zidaric, fastighetsmäklare Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Felix Zidaric är en av våra fastighetsmäklare i Örebro. Tillsammans med både säljare och köpare hjälper han till att hitta den bästa och smidigaste helhetslösningen för båda parter i en bostadsaffär. Han är gärna ditt bollplank i jakten på ditt framtida drömboende eller i försäljningen av ditt nuvarande hem.

Malin Eriksson, bankrådgivare

Malin Eriksson är en av våra bankrådgivare i Västerås. Hon möter dagligen våra kunder och hjälper dem att förverkliga sina drömmar – stora som små. Utifrån just ditt behov hjälper hon till med bolån, sparande och exempelvis livförsäkringar. Allt för att du ska känna dig trygg med en hållbar privatekonomi.

Kicki Wångemark, rådgivare privatförsäkringar

Kicki Wångemark har varit en våra försäkringsrådgivare i över 18 år.  Hon svarar dagligen på frågor om alla typer av försäkringar för dig som privatperson, exempelvis hem-, villa-, bil-, båt-, barn- och personförsäkringar. Hon ser behovet och helheten och hjälper till så att du är rätt försäkrad.

Ställ din fråga

Fråga om bostadsköp

Fråga om bostadsköp

Länsförsäkringar Bergslagen