Trygghetserbjudanden Guldkund

Vår

För oss på Länsförsäkringar Bergslagen är det viktigt att hjälpa dig som kund med allt ifrån vardagsekonomi och försäkringar till att förebygga skador och skapa trygghet genom livets alla skeenden. Därför har vi tagit fram några unika erbjudanden till dig som Guldkund.

Åsk- och överspänningsskydd

3000 kronor i installationsbidrag för dig som Guldkund. 

Varför ska man ha ett överspänningsskydd?
Ett åskoväder kan orsaka både brand och strömavbrott men de vanligaste skadorna vid ett blixtnedslag är skador på elektronik som datorn, tv:n och kyl och frys.

Du kan minska risken genom att installera ett överspänningsskydd. Överspänningsskyddet hindrar den kraftiga spänningen som blixtnedslaget orsakar att vandra vidare in i elnätet i ditt hus och skada elektronisk utrustning. Det är inte ofta som blixten slår ner i huset. Vanligare är att blixten slår ner i marken och spänningen blir så hög att närliggande hus riskerar att skadas.

Erbjudandet gäller till och med 30 september 2023.

Ta del av installationsbidraget

Lär dig rädda liv tillsammans med Brandskyddsföreningen

När en olycka inträffar står man oftast ensam. Kanske är man först på plats eller långt från civilisation. Kunskaper i Hjärt-och lungräddning (HLR) kan bidra till att många personer kan räddas om det utförs i ett tidigt skede. 

Nu erbjuder en kostnadsfri digital HLR- kurs med fokus på barn. 


För att se den inspelade versionen av utbildning ska du ange koden: 2YPi4r.%

Se den inspelade versionen av utbildningen här

Fler erbjudanden

50 % rabatt i LF Säkerhetsbutik

I vår säkerhesbutik erbjuder vi produkter som gör vardagen säkrare och minskar skadorna om olyckan är framme. 

Du som är Guldkund kan köpa säkerhetsprodukter med 50 procent* rabatt. Erbjudandet gäller från 15 februari - 30 juni 2023.

Besök vår butik

Säkra ditt hem mot vattenskador

En vattenskada är ofta dyr att åtgärda och krånglar till vardagen om du drabbas. Dessutom medför varje skada en stor miljöpåverkan – genom produktion av material, transporter och energiförbrukning. Men tillsammans kan vi med enkla medel undvika många skador.

Därför har vi tagit fram ett erbjudande tillsammans med Bad & Värme för att gå igenom ditt vatten- och värmesystem och undvika framtida fukt- och vattenskador.

Professionella rörmokare med Säker Vatten-certifikat kommer då hem till dig för att gå igenom ditt vatten- och värmesystem på 21 olika kontrollpunkter. Med Vatten- och värmekollen kan du upptäcka felen i tid och slippa dyra reparationer och renoveringar.

Som Guldkund betalar du endast 290 kr (ordinarie pris 890 kr). Du betalar via faktura efter att kontrollen är genomförd. Din guldkundsrabatt gäller för bokade besök från 15 februari - 30 juni 2023.

Läs mer och boka tid hos Bad & Värme

5000 kr i installationsbidrag för vattenfelsbrytare

När du genomfört Vatten- och värmekollen via Bad & Värme kommer du kanske upptäcka att det finns mer att göra för tryggheten i ditt hem.

En vattenfelsbrytare är det bästa du kan installera i ditt hus för att undvika just vattenskador. Den stänger automatiskt av vattnet till hela huset vid både större och mindre läckage. Vattenfelsbrytaren är enkel att installera men det ska ändå göras av en VVS-installatör och vara typgodkänd av Rise.

Som Guldkund får du 5.000 kronor i installationsbidrag. Bidraget får du efter att du genomfört Vatten- och värmekollen via Bad & Värme och skickat in intyg från godkänd VVS-installatör. Ditt guldkundsbidrag gäller för bokad installation 15 februari - 30 juni 2023.

Läs mer och ansök

Visste du att...

    • Vattenskador är den vanligaste typen av skada i våra bostäder.
    • Varje år inträffar över 100 000 vattenskador i Sverige.
    • Många av dem kan vi tillsammans undvika med enkla åtgärder.
    • Varje skada innebär även en stor miljöpåverkan – genom produktion av material, transporter och energiförbrukning.
    • Det kan ta månader att åtgärda en vattenskada innan reparationerna ens kan börja.
Bild på ett cykelhjul som pumpas med en cykelpump.

Cykelservice i Västerås för 99 kr

Nu kan du som är Guldkund göra en service Liten på din cykel på Sportson i Västerås för 99 kr (ord.pris 450 kr). Erbjudandet gäller från 15 april -30 juni 2023 och enbart på Sportson på Erikslund och Hälla i Västerås.

Boka service online hos Sportson

Har du frågor om erbjudandet?

Kontakta oss på 021-177300

Du som är Guldkund har fått ett mejl från oss på Länsförsäkringar med rabattkod som du ska använda när du beställer något av våra erbjudanden i Säkerhetsbutiken. *Dessa produkter omfattas EJ av rabatten utan ordinarie pris gäller: Brandpostrulle R G/25/20, Brandpostrulle R G/19/25 LH, Brandpost i skåp utanpåliggande med formstabil vävslang, LF, Hjärtstartare Samaritan PAD 350. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning.


Länsförsäkringar Bergslagen