Trygghetserbjudanden Guldkund

Vatten

För oss på Länsförsäkringar Bergslagen är det viktigt att hjälpa dig som kund med allt ifrån vardagsekonomi och försäkringar till att förebygga skador och skapa trygghet genom livets alla skeenden. Därför har vi tagit fram några unika erbjudanden till dig som Guldkund.

Gör Vatten- och värmekollen

En vattenskada är ofta dyr att åtgärda och krånglar till vardagen om du drabbas. Dessutom medför varje skada en stor miljöpåverkan – genom produktion av material, transporter och energiförbrukning. Men tillsammans kan vi med enkla medel undvika många skador.

Därför har vi tagit fram ett erbjudande tillsammans med Bad & Värme för att gå igenom ditt vatten- och värmesystem och undvika framtida fukt- och vattenskador.

Professionella rörmokare med Säker Vatten-certifikat kommer då hem till dig för att gå igenom ditt vatten- och värmesystem på 21 olika kontrollpunkter. Med Vatten- och värmekollen kan du upptäcka felen i tid och slippa dyra reparationer och renoveringar.

Som Guldkund betalar du endast 290 kr (ordinarie pris 890 kr). Du betalar via faktura efter att kontrollen är genomförd. Din guldkundsrabatt gäller för bokade besök från 15 februari - 30 juni 2023.

 

Läs mer och boka tid hos Bad & Värme

5000 kr i installationsbidrag för vattenfelsbrytare

När du genomfört Vatten- och värmekollen via Bad & Värme kommer du kanske upptäcka att det finns mer att göra för tryggheten i ditt hem.

En vattenfelsbrytare är det bästa du kan installera i ditt hus för att undvika just vattenskador. Den stänger automatiskt av vattnet till hela huset vid både större och mindre läckage. Vattenfelsbrytaren är enkel att installera men det ska ändå göras av en VVS-installatör och vara typgodkänd av Rise.

Som Guldkund får du 5.000 kronor i installationsbidrag. Bidraget får du efter att du genomfört Vatten- och värmekollen via Bad & Värme och skickat in intyg från godkänd VVS-installatör. Ditt guldkundsbidrag gäller för bokad installation 15 februari - 30 juni 2023.

Läs mer och ansök här

Visste du att...

    • Vattenskador är den vanligaste typen av skada i våra bostäder.
    • Varje år inträffar över 100 000 vattenskador i Sverige.
    • Många av dem kan vi tillsammans undvika med enkla åtgärder.
    • Varje skada innebär även en stor miljöpåverkan – genom produktion av material, transporter och energiförbrukning.
    • Det kan ta månader att åtgärda en vattenskada innan reparationerna ens kan börja.

Har du frågor om erbjudandet?

Kontakta oss på 021-177300

Fler erbjudanden

50 procent rabatt på säkerhetsprodukter

Välkommen till LF Säkerhetsbutik! Här hittar du rätt utrustning så att du kan agera och minska skadans omfattning om olyckan är framme. Med vattenläckagevarnare kan du förhindra en större vattenskada och ett vitvaruunderlägg samlar upp och leder fram eventuellt läckagevatten.

I vår webbshop kan du som Guldkund köpa säkerhetsprodukter med 50 procent* rabatt. Erbjudandet gäller från 15 februari - 30 juni 2023.

Till säkerhetsbutiken

Webbinarium – Undvik vattenskador

Planerar du att renovera ditt kök eller badrum? Har du funderingar vad du bör tänka på när du anlitar hantverkare eller hur du ska renovera på rätt sätt? Vad kan du själv göra för att undvika vattenskador och hur påverkar dem vår gemensamma miljö?

Se webbinariet: Hur du renoverar rätt och undviker vattenskador

Du som är Guldkund har fått ett mejl från oss på Länsförsäkringar med rabattkod som du ska använda när du beställer något av våra erbjudanden i Säkerhetsbutiken. *Dessa produkter omfattas EJ av rabatten utan ordinarie pris gäller: Brandpostrulle R G/25/20, Brandpostrulle R G/19/25 LH, Brandpost i skåp utanpåliggande med formstabil vävslang, LF, Hjärtstartare Samaritan PAD 350. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning.


Länsförsäkringar Bergslagen