Tema Höst

Trygghetserbjudanden Guldkund

För oss på Länsförsäkringar Bergslagen är det viktigt att hjälpa dig som kund med allt ifrån vardagsekonomi och försäkringar till att förebygga skador och skapa trygghet genom livets alla skeenden. Därför har vi tagit fram några unika erbjudanden till dig som Guldkund.

Öva på att köra bil på halt väglag

Regn, slask och snö hör hösten och vintern till. Att köra bil i detta ruskväder kan för många upplevas obehagligt och inte speciellt roligt men övar man på att köra på halt väglag så blir man tryggare på vägen. Därför ger vi dig som Guldkund möjlighet att boka in en halkbanekörning till ett förmånligt pris. 

Halkbanekörning för endast 500 kronor tillsammans med Salabanan och Kumla trafikcenter.

Sala

Kostnad: 500 kronor (ord. pris 2000 kronor)
Betalning sker på plats kontant eller med kort. 

Plats: Salabanan

Tid: 3 timmar och 15 minuter

Bokningsbara tider hittar du via länken nedan

Välj alternativet HALKBANA för Guldkunder hos Länsförsäkringar i rullistan

Onlinebokning Salabanan

Viktig information

Begränsat antal platser så det är först till kvarn som gäller. Minimum 3 deltagare vid varje tillfälle. Vid lågt antal deltagare erbjuds man ett nytt tillfälle. Kontakt sker då via mejl. 

Kom i tid
Eftersom det är en utbildning som byggs upp steg för steg är det viktigt att du kommer i tid.

Avbokning
Om du inte kan närvara måste avbokning ske minst 48 timmar innan. Med giltigt skäl, det vill säga styrkt sjukdom kan avbokning göras samma dag. 

Hitta till Salabanan
Salabanans webbsida finns adress och vägbeskrivning. 

Kumla

Kostnad: 500 kronor (ord. pris 2000 kronor)
Betalning sker på plats kontant eller med kort. 

Plats: Kumla Trafikcenter

Tid: 3 timmar

Bokningsbara tider hittar du via länken nedan

Välj Halkbana för Länsförsäkringars Guldkunder i rullistan. 

Onlinebokning Kumla Trafikcenter

Viktig information

Begränsat antal platser så det är först till kvarn som gäller. Minimum 4 deltagare vid varje tillfälle. Vid lågt antal deltagare erbjuds man ett nytt tillfälle. Kontakt sker då via mejl. 

Egen bil används vid körning på banan. Bilen får inte ha dubbdäck men sommardäck eller friktionsdäck går bra.

Avbokning
Om du inte kan närvara måste avbokning ske minst 48 timmar innan. Med giltigt skäl, det vill säga styrkt sjukdom kan avbokning göras samma dag. 

Kom i tid
Då utbildning byggs upp steg för steg är det vikitgt att du kommer i tid. 

Hitta till Kumla Trafikcenter
Kumla trafikcenters webbsida finns adress och vägbeskrivning. 

 

Fler erbjudanden

50 % rabatt i LF Säkerhetsbutik

I vår säkerhetsbutik erbjuder vi produkter som gör vardagen säkrare och som kan minska skadorna om olyckan är framme. Nu under hösten är det ett bra tillfälle att se över dina reflexer, lamporna på cykeln, cykellåset och cykelhjälmen. 

Du som är Guldkund kan köpa säkerhetsprodukter med 50 procent* rabatt.

*Dessa produkter omfattas EJ av rabatten utan ordinarie pris gäller: Brandpostrulle R G/25/20, Brandpostrulle R G/19/25 LH, Brandpost i skåp utanpåliggande med formstabil vävslang, LF, Hjärtstartare Samaritan PAD 350. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning.

Köp online i LF Säkerhetsbutik

3000 kronor i installationsbidrag för dig som Guldkund.

Ett åskoväder kan orsaka både brand och strömavbrott men de vanligaste skadorna vid ett blixtnedslag är skador på elektronik som datorn, tv:n, kyl och frys och robotgräsklipparen.

Du kan minska risken genom att installera ett överspänningsskydd. Överspänningsskyddet hindrar den kraftiga spänningen som blixtnedslaget orsakar att vandra vidare in i elnätet i ditt hus och skada elektronisk utrustning. Det är inte ofta som blixten slår ner i huset. Vanligare är att blixten slår ner i marken och spänningen blir så hög att närliggande hus riskerar att skadas.

Erbjudandet gäller till och med 30 november 2023.

Ta del av installationsbidraget

Du som är Guldkund har fått ett mejl från oss på Länsförsäkringar med rabattkod som du ska använda när du beställer något av våra erbjudanden i Säkerhetsbutiken. Erbjudandet gäller till och med 31 december 2023. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning.


Länsförsäkringar Bergslagen