Trygghetserbjudanden

Guldkundens unika erbjudanden

För oss på Länsförsäkringar Bergslagen är det viktigt att hjälpa dig som kund med allt ifrån vardagsekonomi och försäkringar till att förebygga skador och skapa trygghet genom livets alla skeenden. Därför har vi tagit fram några unika erbjudanden till dig som Guldkund.

Unika erbjudanden

Bild på man och kvinna med varsin hund framför sig.

Tema Höst

Nu är hösten här och vi går mot lite svalare och mörkare tider. På temat höst har vi satt ihop erbjudanden som att öva på att köra bil på halt väglag och rabatt i vår säkerhetsbutik på exempelvis brand- och reflexprodukter. Vi fortsätter också med vårt erbjudande om åsk-och överspänningsskydd- så du kan minska skadorna vid ett blixtnedslag.

Ta del av höstens erbjudanden

Tema Vår

Nu när våren är här börjar vi öppna sommarstugorna, cyklarna tas fram och vi spenderar mer tid utomhus. På temat vår har vi tagit fram flera olika erbjudanden som vi tror att du som Guldkund kan ha mycket nytta av under våren och sommaren. Du får bland annat installationsbidrag för åsk- och överspänningsskydd, en kostnadsfri HLR-utbildning och rabatt i vår säkerhetsbutik. 

Ta del av vårens erbjudanden

Tema Vatten

Att förebygga skador är en viktig del i vår verksamhet och det finns mycket man kan göra för att unvika en skada. På temat vatten har vi tagit fram erbjudanden om vatten- och värmekoll, installationsbidrag på vattenfelsbrytare, rabatt i vår säkerhetsbutik och ett webbinarium.  

15 februari- 30 juni 2023

Ta del av erbjudanden

Länsförsäkringar Bergslagen