Träffa våra kunder

Träffa några av våra Guldkunder

Anna och med sin dotter Ingrid

Idag är omkring 20 000 av våra kunder i Västmanland och Örebro län Guldkunder. De allra flesta tycker det känns både tryggt och skönt att ha hela sin ekonomi samlat på samma ställe. Samtidigt som det givetvis är lönsamt. Här får du träffa några av dem.

Kunder med barnförsäkring

Det finns en stor okunskap om barnförsäkring bland föräldrar. Här få du träffa två familjer som berättar om varför de valt att teckna barnförsäkringar hos oss.

Kunder på resa

Har du en hemförsäkring hos oss ingår alltid ett grundläggande reseskydd i max 45 dagar. Här berättar dock några kunder som fått hjälp av tilläggsförsäkringen Utökat reseskydd. Med den har de haft ett mer omfattade skydd och en extra trygghet på sin resa.
Kom ihåg att alltid kontakta SOS International vid svåra eller allvarliga skador utomlands. De har öppet dygnet runt och är försäkringsbranschens gemensamma serviceföretag. Lägg därför +46-8-670 4000 på minnet!

Deltagare på våra kundträffar

Man som trycker på sin mobil

Flera gånger om året bjuder vi in till kunskapsträffar där vi delar med oss av kunskap, råd och inspirerande tips om vardagstrygghet och privatekonomi. Här får du träffa en av deltagarna - Margareta i Västerås.

Juristkunder

Ska du bli sambo? Funderar du på att skriva testamente? Ska du låna ut pengar till någon? I många situationer kan du behöva juridisk rådgivning. Vår familjejurist hjälper dig att reda ut vad som gäller och skriva rätt avtal. Här får du läsa om Dennis och Hanna som skaffade ett samboavtal. 

Villaförsäkringskunder

Allt fler väljer att försäkra sitt boende i Länsförsäkringar Bergslagen för att kunna känna trygghet om skadan skulle inträffa. Här får ni träffa örebrofamiljen Andreas, Caroline och sonen Valter, som tyckte det var ett självklart val att försäkra sin villan hos oss.

Bankkunder

Som lokal och tillgänglig bank, utan aktieägare och stora bonusar till vd:ar är Länsförsäkringar bank ett självklart val för många i våra trakter. Här får du träffa Pär Englund och Ulla-Britt Wall - två kunder från Örebro - som berättar mer om varför de valt att lägga sitt sparande hos oss. 

Kunder som sitter i vårt fullmäktige

Alla som har en försäkring hos oss är inte bara kunder utan också delägare. För så funkar det i ett kundägt bolag. Därför har vi ett fullmäktige högst upp i vår organisation och här sitter 59 vanliga kunder som är med och påverkar företagets framtid. Läs mer om vad våra fullmäktigeledamöter gör och vad de tycker om sitt uppdrag.

Anna Oskarsson: "Jag är med och representerar många olika kunder"

Magnus Åstrand: ”Länsförsäkringar är inte som andra storstadsbolag”

Välj länsförsäkringsbolag

Länsförsäkringar består av 23 länsförsäkringsbolag, som har unika villkor och priser.