Att vara kund

Hela din ekonomi på ett ställe

Det ska vara lönsamt att vara kund hos oss. Läs mer om hur du får bonus och kan spara pengar genom att samla dina tjänster hos oss.

Informationen gäller för Länsförsäkringar Bergslagen

Vi hjälper dig med hela din ekonomi

Hela din ekonomi på ett ställe

Vi tar hand om hela din ekonomi för att du ska få en ordentlig överblick över den, ha ett gott skydd vad gäller försäkringar och sparande och bra möjligheter att förverkliga dina drömmar.

Tillsammans kan vi göra din vardag lite enklare och tryggare. Det är liksom hela idén

Försäkra dig och dina saker

Spara till dina drömmar och din framtid

Låna till din bostad

Erbjudanden

Det ska vara lönsamt att vara kund hos oss. Läs mer om hur du kan bli guldkund och spara pengar genom att få bonus på dina tjänster.

Våra erbjudanden


Bli Guldkund och få 20% på dina försäkringar - plus andra förmåner

Ta del av hela vårt erbjudande och bli en av våra Guldkunder

Som Guldkund får du hela din vardagsekonomi samlad på ett ställe och samtidigt bättre koll på familjens trygghet. Smart, eller hur? Då slipper du göra fler krångliga val i vardagen och får tid över till annat.

Dessutom är det lönsamt. Som Guldkund hos oss kan du få rabatt på din hemförsäkring, bilförsäkring och barnförsäkring – för att nämna några fördelar.

Räkna hur mycket du sparar som Guldkund


Digitala tjänster & telefonbanken

Med våra digitala tjänster och telefonbank kan du uträtta dina ärenden inom bank, pension och försäkring när det passar dig. Läs mer om vilka tjänster vi erbjuder och välj en plattform som passar dig och din behov.

Mina sidor

På Mina sidor kan du sköta dina bank-, pensions- och försäkringsärenden snabbt och smidigt över nätet.

Appen

Med vår prisbelönta mobilapp för iphone och android kan du göra dina bankärenden, se dina försäkringar, anmäla skada och se över din pension. 

Telefonbanken

Med vår automatiska telefontjänst kan du se ditt saldo, få information om senaste transaktioner och överföra pengar till egna och föranmälda konton. 


Om vi inte är överens

Länsförsäkringar ägs av våra kunder och för oss är det därför extra viktigt att se till så att vi är tydliga när vi lämnar besked och att du som kund förstår varför beslutet ser ut som det gör. Därför vill vi självklart att du hör av dig till oss om du är missnöjd med ett beslut. Vi är naturligtvis beredda att ompröva vårt beslut om det tillkommit nya omständigheter eller om vi missförstått varandra. 

Läs mer om hur du kan överklaga ett beslut