Beställ jubileumspaketet för bara 170 kr (värde 800 kr): Cykelhjälm, reflexväst, USB-laddningsbart cykellyse och sadelskydd - och fri frakt.

Erbjudande: Trampa tryggt för bara 170 kr!

Beställ jubileumspaketet för bara 170 kr (värde 800 kr): Cykelhjälm, reflexväst, USB-laddningsbart cykellyse och sadelskydd - och fri frakt.

Som en del i vårt 170-årsfirande har vi tagit fram ett paket med riktigt bra prylar, till ett riktigt bra pris – för dig som vill känna dig trygg i trafiken. Cykelhjälm, reflexväst, USB-laddningsbart cykellyse och sadelskydd för bara 170 kr (värde 800 kr).

Idag öppnar vi webbshopen för jubileumspaketet. På butik.pedalkraft2018.se kan alla som vill trampa tryggare beställa sitt ett paket. Fri frakt!

Det här ingår i jubileumspaketet:

  • Cykelhjälmen är enkel att justera i storlek och har reflexer som gör att du syns bra i mörker.
  • Reflexvästen har smarta vertikala reflexer som gör det enklare för bilister avgöra åt vilket håll du är på väg.
  • Cykelbelysningen monterar du enkelt med snabbfäste och laddar med USB-kabel. Du slipper byta batterier och bra för miljön!
  • Sadelskyddet håller cykelsadeln torr och fri från smuts.

Köp jubileumspaketet för 170 kronor

Erbjudandet gäller längst till 2018-12-31. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning.

Trampa med oss i Pedalkraft 2018

I år fyller Länsförsäkringar Bergslagen 170 år. Det firar vi genom Pedalkraft 2018 – en nästan årslång cykeltur och utmaning som har kraften att skapa en positiv förändring. Med gemensamma krafter tror vi att vi kan cykla ihop en miljon kilometer innan november är slut. Det är ett av våra mål med Pedalkraft 2018. Om vi lyckas kommer vi fördubbla årets sponsring i Bergslagslyftet, vilket ger mer pengar till föreningar som bidrar till ökad trygghet och en bättre miljö i vår region. Längs vägen har du också chans att vinna riktigt fina priser. Häng med och trampa för förändring!

Se alla nyheter