Val till fullmäktige

Val i Västerås och Örebro hösten 2017

Rösta i fullmäktigevalet

I november kan du som är kund och bor i Västerås eller Örebro kommun rösta fram vilka kunder som du vill ska representera dig i fullmäktige. För varje kund som röstar ger Länsförsäkringar Bergslagen 10 kronor till Stadsmissionen.

Röstningen öppnar 1 november
Informationen gäller för Länsförsäkringar Bergslagen

I år är det val i Västerås och Örebro

Var med och påverka

Länsförsäkringar Bergslagen ägs av sina kunder. Det betyder att vi har ett fullmäktige högst upp i vår organisation. Där sitter 59 vanliga kunder som är med och påverkar företagets framtid. För vem kan bättre förstå dig och din vardag än du själv, dina barn, din granne eller din frisör?

Vart tredje år får våra kunder som har en sakförsäkring hos oss – till exempel en bil, båt eller hus – en inbjudan till fullmäktigeval. 2017 är det val till fullmäktige för kunder som bor i Västerås och Örebro kommuner.

Valet sker i november och då får du ta ställning till förslaget via webben eller på något av våra kontor. 

Vanliga frågor och svar om fullmäktigeKunder berättar

Pia Nilsson

Det är spännande att få vara med och påverka hur bolaget utvecklas framåt

Pia Nilsson, 47, driver till vardags ett företag i Västerås och har valt att engagera sig i fullmäktige eftersom det ger henne möjlighet att få insyn i och påverka Länsförsäkringars framtid. Det hon uppskattar mest med Länsförsäkringar är att det är ett bolag som jobbar nära kunderna och har sunda värderingar.
Mikael Melitshenko

Du får möjlighet att påverka, god insyn i bolaget och lär dig något nytt hela tiden

Mikael Melitshenko, 44, är till vardags vd på ett företag i Örebroregionen. Mikael har engagerat sig i fullmäktige de senaste två åren och tycker det känns bra att få vara med och utveckla ett redan fint bolag med bra service att bli ännu finare.