Vår hållbara affär

#vitaransvar

Vårt hållbarhetsarbete går som en röd tråd genom hela vår verksamhet. Vi har ett ansvarsfullt erbjudande till våra kunder – allt från bolagets värderingar till hållbara tjänster och produkter.

Vår hållbara affär

Vi verkar där du bor

Vi känner våra kunder som grannar, vänner och som företagaren runt hörnet. Närheten gör att vi förstår och kan anpassa vårt erbjudande till de som bor just här. Det blir också enkelt för oss att mötas, på plats eller digitalt. Vi vill att vårt område ska vara en trygg och säker plats att växa upp på, därför engagerar vi oss på många olika sätt.

Vi ägs av våra kunder

Länsförsäkringar Bergslagen är sedan starten 1848 ett lokalt bolag som ägs av sina kunder. Bolaget som vi äger tillsammans ska ha nöjda kunder. Det är därför det är så viktigt för oss att alltid ha en öppen dialog med kunderna, alltså våra ägare.

Minska vår miljöpåveverkan

Vi jobbar aktivt för att minska bolagets egen miljöpåverkan och hjälpa våra kunder att undvika skador. Varje förhindrad vatten- och brandskada betyder mindre materialanvändning, sanering, transporter och energiförbrukning. Vi har givetvis miljömärkt el i alla våra fastigheter.

Utveckling och mångfald

Engagerade, lojala och kompetenta medarbetare är vår största tillgång och därför är det viktigt att vi fortsätter vara en sund och attraktiv arbetsgivare. Vi utvecklar hela tiden vår kompetens för att kunna ge rätt rådgivning. Medarbetare och kunder ska känna sig hemma hos oss, oavsett bakgrund.

Vi hjälper dig när du behöver

Vi hjälper otursdrabbade kunder varje dag. Vi hjälper också våra kunder att undvika olyckor. Vi vet hur du kan förhindra en brand, en vattenskada eller ett inbrott. Varje olycka som aldrig händer sparar bekymmer för kunden, men när oturen är framme
erbjuder vi snabb hjälp och rätt ersättning.

Lönsamhet och god etik

Eftersom bolaget ägs av kunderna finns det ingen annan som vill tjäna pengar på affären. Kundernas och ägarnas intresse är precis samma. Vi hanterar bolagets kapitalplaceringar med god etik, tar rätt betalt för våra produkter och är sparsamma med kostnader. På så sätt kan vi fortsätta växa och vara ett hållbart bolag även i framtiden.

Bra och prisvärda produkter

Våra produkter är viktiga för din trygghet i vardagen och vid livsavgörande händelser, såsom olyckor, dödsfall, sjukdomar och förändrade familjesituationer. Vi erbjuder dig prisvärda produkter för alla händelser i livet inom bank, försäkring och fastighetsförmedling.

Vi känner ansvar för hela din ekonomi

Vi har allt du behöver och ser till att du får tillgång hela vårt erbjudande. Varje medarbetare känner, i varje kundmöte, ansvar för kundens behov inom bank, försäkring och fastighetsförmedling. Vi vet att när kunden samlar sitt engagemang hos oss, så blir kunden också nöjdare.

Informationen gäller för Länsförsäkringar Bergslagen