Olycksfallsförsäkring

Helhetslösningar för ditt lantbruk

Vi vill göra det lättare för dig att sköta din skog och ditt lantbruk. Vi erbjuder smidiga tjänster och lösningar för din ekonomi och dina försäkringar, så att du får mer tid över till din verksamhet. Vi kan lantbruk och tillsammans med dig hittar vi en lösning som passar dina bank- och försäkringsbehov.

Välj länsförsäkringsbolag

Länsförsäkringar består av 23 länsförsäkringsbolag, som har unika villkor och priser.

Våra olycksfallsförsäkringar

Försäkrad dygnet runt

Att ha en olycksfallsförsäkring är viktigt både som företagare och privatperson. Vår olycksfallsförsäkring gäller dygnet runt, både i arbetet och på fritiden. Till skillnad från många andra olycksfallsförsäkringar innehåller den här inga undantag för riskfyllda sporter som till exempel ridsport, bergsklättring och forsränning.

Läs mer om våra olika typer av olycksfallsförsäkringar nedan:


Olycksfallsförsäkring

Riskerna att skada sig är större i lantbruket än i de flesta andra branscher och att ha en olycksfallsförsäkring är viktigt både för dig som lantbrukare och för din familj.

Olycksfallsförsäkring för medhjälpare

Olycksfallsförsäkring för medhjälpare gäller för tillfälligt anlitad arbetskraft, oavsett nationalitet, under den tid medhjälparen är anlitad på gården.

Kundolycksfallsförsäkring

Den här försäkringen är till för dig som säljer varor eller tjänster på gården. Det kan till exempel vara en gårdsbutik, servering, självplockning av bär eller "Bo på lantgård".