Fordonsförsäkringar

Rätt skydd för lantbrukets fordon

Vilken försäkring du behöver styrs dels av den verksamhet du bedriver och dels av vilken typ av fordon du brukar. Oavsett fordon eller verksamhet kan vi erbjuda dig rätt anpassat försäkringsskydd. Vi kan lantbruk och tillsammans med dig hittar vi en lösning som passar dina bank- och försäkringsbehov.

Informationen gäller för Länsförsäkringar Bergslagen

Lösningar för dina övriga fordon

Lätt släp

Lätt släpvagn

Ditt släp skyddas inte av bilens försäkring. Det är bara vissa skadehändelser med släpet som bilens obligatoriska trafikförsäkring täcker.

Tungt släp

Tung släpvagn

Du behöver en försäkring för din lastbil men du behöver även skydd för ditt släp. Vår försäkring för tunga släp finns i två olika nivåer – halv- och helförsäkring.

Lätt lastbilsförsäkring

Lätt lastbilsförsäkring

Försäkra din lätta lastbil hos oss. Grunden är den obligatoriska trafikförsäkringen, vi har även lösningar för ett utökat skydd.

Tung lastbilsförsäkring

Tung lastbilsförsäkring

Med vår försäkring för tung lastbil får du ett bra skydd för dig och din lastbil.  Du kan också teckna tilläggsförsäkring för din åkeriverksamhet om du bedriver en sådan.

Försäkring för anläggnings- och skogsmaskiner

Försäkring för anläggnings- och skogsmaskiner

Dina behov av försäkringslösningar för din verksamhet och dina anläggningsmaskiner kan förändras över tiden. Med vår flexibla försäkring kan du bygga på försäkringen efter just ditt behov.