Försäkring

Helhetslösningar för ditt lantbruk

Vi vill göra det lättare för dig att sköta din skog och ditt lantbruk. Vi erbjuder smidiga tjänster och lösningar för din ekonomi och dina försäkringar, så att du får mer tid över till din verksamhet. Vi kan lantbruk och tillsammans med dig hittar vi en lösning som passar dina bank- och försäkringsbehov.

Försäkringar för dig och din verksamhet

Verksamhetsförsäkringar

Varje företag har sitt speciella behov av försäkringar. Allt beror på vilken verksamhet du bedriver och hur stort ditt företag är. Vi kan erbjuda dig en flexibel försäkring oavsett verksamhet och hjälper dig gärna att hitta den bästa lösningen för er.

Bilförsäkring

Bilförsäkring

En bilförsäkring behöver du för att skydda dig själv, din bil och dina medtrafikanter. Vår bilförsäkring finns i tre olika nivåer; hel- halv- och trafikförsäkring.

Traktorförsäkring

Dina behov avgör vilken omfattning på traktorförsäkring som du väljer. Du behöver en försäkring för din traktor för att skydda dig själv, traktorn och dina medtrafikanter.

Personförsäkringar

Personförsäkringar

Skydda dig och dina medarbetare. Ekonomisk trygghet om något skulle hända är viktigt. Genom den allmänna socialförsäkringen får vi ett grundskydd, men det kan vara värt att komplettera.

Lantbruksfordon

I din lantbruksförsäkring ingår skydd för dina arbetsmaskiner. Du behöver däremot försäkra exempelvis truckar, dumpers, skogsmaskiner, lastmaskin eller väghyvlar.

Andra fordonsförsäkringar

Andra fordonsförsäkringar

Här har vi samlat de produkter som vi kan erbjuda dig som har företagsägda fordon av olika slag.

Djur- och grödaförsäkringar

I en allt rörligare värld ökar risken för att smittsamma sjukdomar ska spridas. Din försäkring är en allt viktigare del i omsorgen om ditt företag och dina djur. Läs mer om våra försäkringar för djur och gröda.

Är du redan kund?

Logga in för att se dina försäkringar

På dina sidor får du en överblick över dina aktuella försäkringar. Du kan också enkelt hantera din och ditt företags ekonomi med full tillgång till alla dina banktjänster.

Mer om att vara kund hos oss

Anmäl skada

Otur kan drabba vem som helst. Har du råkat ut för skada eller drabbats av inbrott kan du anmäla det direkt på sajten.